Kriminalai (2011-03-22)

Vogė
Kovo 16 dieną, apie pusę septynių, Gelgaudiškio miestelio Darbininkų gatvės gyventojas G. K. pastebėjo, kad buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą, esantį prie daugiabučio, esančio toje pačioje gatvėje. Iš garažo vagys pavogė įvairių darbo įrankių bei pneumatinį šautuvą.

Kovo 16 dienos ryte,  apie pusę devynių, Griškabūdžio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas J. V. pastebėjo, kad buvo įsibrauta į jam priklausantį sandėlį, esantį Barzdų seniūnijos Baltrušių kaime. Iš sandėlio buvo pavogta apie 1 toną kviečių grūdų ir lengvojo automobilio priekaba. Į sandėlį buvo įsibrauta nupjovus dvi pakabinamas spynas.

Vasario 24 dieną Šakių rajono policijos komisariate užregistruotas B. K. pareiškimas, kad šių metų vasario 6 dieną sugrįžusi iš Vokietijos savo bute, esančiame Šakiuose, Jaunystės Tako gatvėje,  pasigedo  įvairios buitinės technikos. Bute gyvenęs jos sūnus Ž. P. sakė, kad 2010 metų gruodžio mėnesio pabaigoje, buitinę techniką jis atidavė už skolą šakiečiui R. S.

Kovo 18 dieną, apie 5 val. ryto, iš šakiečio M. K., gyvenančio S. Banaičio gatvėje, policija gavo pranešimą, kad iš miškovežio „Volvo“, priklausančio UAB „Euromedis“, stovėjusio Šakiuose, Šaulių gatvėje, išdaužius miškovežio kabinos vairuotojo pusės stiklą buvo pavogtas CD automagnetola, DVD grotuvas ir rankinė, kurioje buvo 300 litų, „Lukoil“ kuro atsiskaitymo kortelė ir „Swedbank“ mokėjimo kortelė. Padaryta žala tikslinama.
 
Kovo 18 dieną, apie 8.15 val., Šakių seniūnijos Bizierių kaimo gyventoja O. P. pastebėjo, kad iš jai priklausančios parduotuvės, esančios Prūselių kaime, Miško gatvėje, išdaužius plastikinio lango stiklo paketą, nuo prie lango buvusio stovo, dingo trys plastikiniai buteliai su alumi. Dėl vagystės padaryta žala tikslinama, turtas draustas. Parduotuvėje įrengta vietinė signalizacija įvykio metu nesuveikė.

Kovo 18 dieną, apie 14 val., Girėnų kaimo gyventojas V. S. sužinojo, kad jo privačiame miške, esančiame Gelgaudiškio seniūnijos Branduoliškių kaimo ribose, kertamas miškas. Nuvykęs į minėtą mišką V. S. pastebėjo, kad nupjauti ir pagrobti 33 įvairaus diametro medžiai. Padaryta žala tikslinama.

 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.