Kriminalai (2011-06-03)

Paskelbta paieška
Gegužės 30 dieną Kriūkų seniūnijos Joginiškių kaimo Taikos gatvės gyventoja L. L., policiją informavo apie gegužės 22 dieną be žinios dingusią dukrą A. L. (gim. 1990 m.), kuri paskutiniu metu gyveno Jungtinėje Karalystėje, Londone. Pirminiais duomenimis, žinoma, kad A. L. su savo draugu išvyko į Ispanija, tačiau atgal į Londoną nesugrįžo ir su namiškiais nesusisiekė.

Gegužės 31 dieną policija gavo V. K. pranešimą, kad antradienio ryte, apie 8 val., globotinė I. P. (gim. 1996 m.) iš Šakių vaikų globos namų išėjo į Šakių ,,Aukuro” pagrindinę mokyklą ir į Vaikų globos namus ir iki šiol negrįžo. I. P. buvimo vieta nežinoma.

Mirė
Gegužės 31 dieną, apie 20 val. 20 min., Sintautų seniūnijos Storiūkų kaimo gyventojas J. T. išėjęs į lauką prie savo gyvenamojo namo pamatė aukštielninką ant betono dangos gulintį savo sūnų K. T. (gim. 1966 m.), gyvenusį tame pačiame kaime. Jam iš galvos srities bėgo kraujas. Buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Šakių  ligoninėje medikai konstatavo K. T. mirtį. Mirties priežasčiai nustatyti lavonas buvo išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR Teisingumo ministerijos Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.