Kriminalai (2011-06-21)

Vogė
Birželio 15 dieną UAB „Agrolina“ direktorė R.B. policijai pranešė apie įsibrovimą į bendrovei priklausančias fermas, esančias Kidulių seniūnijos Joginiškių kaime. Iš fermų viduje stovėjusių trijų traktorių kuro bakų pavogta 70 litrų dyzelinio kuro.

Birželio 18 dieną Sudargo seniūnijos Bosų kaimo gyevntojas A. B. pastebėjo, kad įsibrauta į jam priklausantį gyvenamąjį namą, esantį minėtame kaime. Iš mano vagys pavogė „SCART“ tipo kabelį, apie 20 kg šaldytos mėsos ir 600 litų.

Nuniokojo priplauką
Gelgaudiškio seniūnijos seniūnas Vincas Dabravolskis policijai pranešė apie tai, kad birželio 13 dieną buvo pastebėta nuniokota Gelgaudiškio mažųjų laivų prieplauka prie Nemuno. Sudaužyti keturių elektros apšvietimų stulpų šviestuvų gaubtai, apgadinti du prieplaukoje esantys kelio ženklai ir trys kelio ženklai esantys prie kelio, vedančio į prieplauką, nulaužtas metalinis apsauginis prieplaukos turėklas.  Dėl apgadinimų seniūnijai padaryta 1800 litų turtinė žala.

Sukčiavimas
Šakių rajono policijos komisariate registruotas UAB „Snoro Lizingas“ pareiškimas, kad šių metų vasario pirmą dieną pasinaudojant V. S. priklausančiu pasu, UAB „RS sprendimai“ (įmonė registruota V. Kudirkos 100, Šakiai) priklausančioje parduotuvėje, esančioje Kaune, sudaryta vartojimo kredito sutartis. Pagal ją parduotas kompiuteris Acer AS5742G. Padaryta turtinė žala 2694,70 lito.

Sunkūs sužalojimai
Birželio 17 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatytas gelgaudiškietis V. K. (gim. 1956 m.), gyvenantis Vakarų gatvėje. Jam medikai diagnozavo galvos traumą, nosikaulio lūžį. Pirminiais duomenimis, Gelgaudiškyje, prie parduotuvės „Aibė“, vyriškį sužalojo trys nepažįstami vyriškiai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.