Kriminalai (2011-07-05)

Vogė
Birželio 29 d., Tatarės gatvėje, Lukšiuose, gyvenantis J. Š. pastebėjo, kad įsibrauta į jam priklausantį gyvenamąjį namą ir pagrobta aliuminis puodas, mobilaus ryšio telefonas „LG“ , kirvis. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Liepos 1 dieną, ūkininkas V. Č., gyvenantis J. Totoraičio gatvėje, Bliuviškių kaime pastebėjo, kad iš jam priklausančio javų kombaino „JOHN DEERE“, stovėjusio jo sodybos teritorijoje, nerakinto kuro bako išleista 100 litrų žymėto dyzelinio kuro. Dėl žymėto dyzelinio kuro vagystės padaryta 395 litų turtinė žala.

Smurtavo kaimynai ir sugyventiniai
Liepos 2 dieną, apie 19 val., į ,Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Katilių kaimo, Griškabūdžio seniūnijos piliečiai O. B., gimęs 1993m. ir V. B., gimusi 1994 m, kuriems  nustatyta veido sumušimas, danties išmušimas. V. B. – veido sumušimas. Pirminiais duomenimis abu nukentėjusiuosius namuose sumušė kaimynas R. B.

Liepos 3 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi 51 metų naumiestietė L. M. Moteriai diagnozuota veido sumušimas. Nukentėjusioji paaiškino, kad tą pačią dieną, apie 19 val. jai būnant namuose,  smūgiais rankomis ir kojomis į įvairias kūno vietas ją sužalojo kartu gyvenantis sugyventinis V. B. Naumiestietė išleista gydytis į namus.

Partrenkė dviratininką

Liepos 2 dieną, apie 23.30 val., kelio Vilkaviškis-Kudirkos Naumiestis-Šakiai, Kubilėlių kaimo, Kudirkos Naumiesčio seniūnijos ribose, 32 metų gelgaudiškietis A. B., vairuodamas automobilį „Scania R124LA“, partrenkė ta pačia kryptimi dviračiu važiavusį 61 metų Būblelių kaimo gyventoją A. G. Dviratininkui Šakių ligoninės Priėmimo skyriuje nustatytos muštinės galvos žaizdos, galvos smegenų sutrenkimas, dešiniojo kelio sąnario sutrenkimas. Eismo įvykio metu A.B. buvo blaivus, vairuotojo pažymėjimą turi.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.