Kriminalai (2011-08-02)

Vogė medieną
Liepos 24 dienos popietę jurbarkietis J. T. savo nuosavoje sodybvietėje, esančioje Gelgaudiškio seniūnijos Trako kaime, rado nupjautus ir pavogtus devynis liepų, gluosnių medžius.  

Liepos 26 dieną išdagietė J. M. pastebėjo, kad išlupus pakabinamo užrakto įkabos kilpą, buvo įsibrauta į jos kilnojamos melžimo aikštelės, stovinčios jai priklausančioje ganykloje Ežeriūkų kaime, vidų. Iš aikštelė vagys išnešė polimerinės vielos ritę, vyriškus guminius batus, galvijų gydymui skirtus medikamentus bei „elektrinio piemens“ kuoliukus. Dėl vagystės padaryta 498 litų turtinė žala.

Vogė automobilį
Liepos 23 dieną, apie 10-11 val., pastebėta, kad iš Gelgaudiškyje esančios automobilių stovėjimo aikštelės dingo klaipėdiečiui E. K. priklausantis automobilis „BMW 320“. Automobilis minėtoje aikštelėje nenaudojamas stovėjo apie pusę metų. Dėl automobilio vagystės E. K. padaryta 1500 litų turtinė žala.

Sužalojo moterį
Liepos 27 dienos popietę savo namuose buvo sužalota G. U. (gim. 1979 m.), gyvenanti Griškabūdžio seniūnijoje Patašinės kaime. Moteris buvo sužalota neaiškios kilmės purškikliu. Šakių ligoninės Priėmimo skyriuje medikai jai diagnozavo veido, krūtinės, abiejų rankų cheminį nudegimą. Ji paguldyta į stebėjimo palatą. Pirminiais duomenimis G. U. sužalojo nepažįstama moteris.
 
Apsinuodijo narkotikais
Liepos 30 dienos vėlyvą vakarą į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių iš Lekėčiuose vykusios šventės buvo pristatytas lekėtiškis I. B. (gim. 1996 m.). Jam nustatytas  apsinuodijimas alkoholiu ir įtariama narkotikais. I . B. gydomas Vaikų skyriuje.

Rasti pasikorę
Liepos 28 dienos ryte Šakių seniūnijos Batiškių kaime esančiame miške rastas kilpoje pasikabinęs joniškiečio A. K. (gim. 1961 m.) kūnas. Apžiūrint lavoną išoriškai smurto žymių nerasta. A. K. lavonas mirties priežasčiai nustatyti išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerijos Kauno ekspertinį skyrių.   

Liepos 31 dieną savo namų ūkiniame pastate, esančiame Kriūkų seniūnijos Klangių kaime, buvo rastas kilpoje pilietės B. Č. (gim. 1957 m.) lavonas. Velionės sūnus V. Č. nurodė, kad B. Č. sirgo paskutinės stadijos vėžiniu, todėl ją ištikdavo emociniai priepuoliai. B.Č. lavonas išvežtas į MRU Teismo medicinos instituto Kauno skyrių, lavono tyrimo atlikimui.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.