Kriminalai (2011-09-06)

Mirė
Rugpjūčio 31 dieną, apie 20.00 val., Lukšių seniūnijos Lepšių kaimo ribose buvo rastas J. B. (gim. 1953 m.) lavonas be išoriškai matomų smurto žymių.

Vogė
Rugsėjo 1 dieną į policiją kreipėsi šakietis A. U. (gim. 1982 m.), kuris tą pačią dieną, apie 9 val. ryte, pasigedo savo automobilio „VW Golf“, iš vakaro stovėjusio nuosavoje sodyboje. Padaryta 1200 litų turtinė žala. Automobilis buvo užrakintas, signalizacijos įrengta nebuvo, turtas nedraustas. Vėliau vogtą automobilį rado Tauragės policijos pareigūnai.

Rugsėjo 1-osios naktį, apie 01 val., G. Ž. (gim. 1937 m). pastebėjo, jog įsibrauta į jos namą,  esantį Sudargo seniūnijoje. Iš namo buvo pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „Motorolla“ ir 500 litų. Į namą vagys pateko išdaužęs durų stiklą ir atrakinę duris raktu, buvusiu spynoje iš vidaus.

Rugsėjo 2 dieną, apie 17.30 val., sudargietis J. M. (gim. 1964 m.) pastebėjo, kad iš sodybos kiemo dingo trijų neeksploatuojamų transporto priemonių kėbulai. Dėl transportų priemonių vagystės padaryta 5200 litų turtinė žala.

Negandos
Rugsėjo 4 dieną  į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Kauno rajono Zapyškio seniūnijos gyventojas E. L. (gim. 1989 m.). Pasak  E. L., jį sužalojo keturi nepažįstami asmenys, kilusio konflikto metu, naktį  kelio Kaunas-Šakiai Kauno rajono ribose, netoli nuo sankryžos į Lekėčių miestelį.

Rugsėjo 4 dieną, apie 14.24 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatyta šakietis E. A., (gim. 2003 m.). Dėl patirtų sužalojimų jaunuolis buvo išvežtas į Kauno klinikas. Įvykio aplinkybės neaiškios.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.