Kriminalai (2011-09-13)

Vogė
Rugsėjo 8 dieną iš VĮ „Šakių miškų urėdija“ Šakių girininkijos miške esančio medienos sandėlio, pavogta apie 1 kietmetrį pagamintos beržo medienos. Padaryta 152,46 litų turtinė žala.

Rugsėjo 9 dieną, apie 14.00 val., Griškabūdžio seniūnijos gyventojas J. Ž. (gim. 1946 m.) pastebėjo, kad iš jo sodyboje esančio medinio garažo pavogtas suvirinimo aparatas „TECNO 165T“.  Padaryta 249 litų turtinė žala.

Rugsėjo 10 dieną, apie 13 val., kaunietis A. V. (gim. 1943 m.) pastebėjo, kad iš  jam priklausančios sodybose, esančios Lekėčių seniūnijos Mikytų kaime, ūkinio pastato ilgapirščiai pavogė savaeigę žoliapjovę “Husqvarna“. A. V. padaryta 1200 litų turtinė žala.

Rugsėjo 10 dieną, apie 17 val., šakietis B. M. (gim. 1955 m.) pastebėjo, kad iš  jam priklausančios sodybos, nerakinto garažo pagrobtas traktoriaus „T-40“ variklis bei pavarų dėžė. Dėl vagystės pareiškėjui padaryta 1500 litų turtinė žala.

Negandos
Rugsėjo 9 dieną, 16 val. 41 min., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi šakietis B. B. (gim. 1944 m.), kuris, nustačius diagnozę, paguldytas į stebėjimo palatą. Pirminiais duomenimis B. B. namuose konflikto metu sumušė sūnus R. B. (gim. 1976 m.).

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.