Kriminalai (2011-10-07)

Pasitraukė iš gyvenimo
Pastaruoju metu ypač dažnai tenka išgirsti apie savo noru iš gyvenimo pasitraukusius asmenis. Spalio 3 dieną, apie 7.15 val., gyvenamojo namo, esančio Plokščių seniūnijos Šilvėnų kaime, palėpėje rastas pasikabinęs kilpoje sodybos šeimininkas A. S. (gim. 1966 m). Policijos pareigūnai, apžiūrėję lavoną išoriškai, sužalojimų bei smurto žymių ant kūno neaptiko.

Pavogė automobilį
Spalio 4 dieną šakietis R. K., gyvenantis Jaunystės tako gatvėje, policijai pranešė apie pavogtą jam priklausantį automobilį „VW CADDY“, kuris vakare buvo paliktas stovėti aikštelėje prie gyvenamojo namo, minėtoje gatvėje. Automobilyje buvo įrengta signalizacija. Dėl vagystės  padaryta turtinė žala tikslinama.

Vogė medieną
Rugsėjo mėnesį kaunietis Č. S., gyvenantis Bernatonių gatvėje, Kaune, nuvykęs į savo žemės sklypą, esantį Lukšių seniūnijos Vidušilio kaime, pastebėjo, kad išpjauta ir pagrobta įvairios rūšies medžių, kurie augo prie žemės sklypą skiriančių kanalų. Iš viso išpjauta ir  pavogta apie 60 - 80 kubinių metrų medienos.

Pristatyti iš blaivinimui
Tarptautinės mokytojų dienos išvakarėse į Šakių rajono policijos komisariatą buvo pristatyta keletas neblaivių jaunuolių. Tai Šakių seniūnijos Duobiškių kaimo gyventojas, niekur nedirbantis A. Š. (gim. 1992 m.), jam nustatytas 2,80 promilių girtumas. Šakių Varpo vidurinės mokyklos moksleiviui M. Š. (gim. 1993 m.), gyvenančiam Šakiuose, buvo nustatytas 2,37 promilių girtumas. Šakių miesto, Kęstučio gatvės, gyventojas, Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivis E. P. (gim. 1993 m.) į alkotesterį įpūtė 1,33 promiles. Spalio 3 – 4 dienomis į komisariatą išblaivinimui buvo pristatytas šakietis V. V. (gim. 1992 m.), jam nustatytas 2,10 promilių girtumas. Sintautų seniūnijos Skaistgirių kaimo gyventojui J. Z. (gim. 1984 m.) buvo nustatytas didžiausias, 3.35 promilių, girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.