Kriminalai (2011-10-21)

Negandos
Spalio 5 dieną į Šakių rajono policiją kreipėsi pilietė D. B. ir pranešė, kad spalio 1 dieną prie namo, esančio Gelgaudiškyje, Mokyklos gatvėje, buvo sužalotas gelgaudiškietis S. B. (gim. 1992 m.), gyvenantis toje pačioje gatvėje. Įvykio metu neaiškiomis aplinkybėmis dingo S. B. priklausantis mobiliojo ryšio telefonas.

Pasigedo piniginės
Spalio 17 dieną Slavikų kaimo gyventoja A. A. policijai pranešė, kad spalio 14 dieną, apie 19 val., dingo piniginė, kuri buvo palikta rankinėje ant dviračio, stovėjusio jos namų kieme. Piniginėje buvo A. A. pasas, 100 litų, 130 eurų įvairiais banknotais, nuolaidų kortelės.

Nuniokoji sklypą
Spalio 17 dieną Gelgaudiškio Mokyklos gatvės gyventoja V. M. (gim. 1973 m.) nuvykusi į jos naudojamą žemės sklypą, esantį Gelgaudiškio seniūnijos Dabitų kaime, pastebėjo, kad sulaužytas ir sugriautas jai priklausantis šiltnamis, išrautas obels sodinukas, suniokotos gėlės. Turtas nedraustas.

Spalio 18 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaimo Kaštonų gatvės gyventojas V. J. rajono policijai pranešė apie įvykdytą vagystę UAB ,,Gelvybei“ priklausančioje maisto prekių parduotuvėje, esančioje minėtame kaime. Pastebėta, kad išdaužtas tualeto patalpos langas, patalpų viduje sugadintas apsaugos signalizacijos judesio daviklis ir išlaužtas vienerių durų užraktas. Padaryta turtinė žala tikslinama.
 
Vogė traktorių
Spalio 18 dieną, apie 21 val., buvo pastebėta, kad iš aptvertos Kubilių žemės ūkio bendrovės dirbtuvių teritorijos, esančios  Plokščių seniūnijos Kubilių kaime, pavogtas traktorius ,,John Deere 6820”. Padaryta turtinė žala yra tikslinama. Traktorius surastas Kauno rajone netoli Zapyškio miestelio.

Pristatyti išblaivinimui
Šiomis dienomis į laikino sulaikymo kambarį buvo pristatytas Sintautų seniūnijos Užsienių kaimo gyventojas A. R. (gim. 1963 m.), kuriam nustatytas 2,74 prom. girtumas, Tauragės rajono gyventojas  R. A. (gim. 1975 m.), kurio girtumas buvo 2,57 promilės. Taip pat išblaivinimui pristatytas nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis M. M. (gim. 1980 m.), kuris į alkotesterį įpūtė 1,78 prom. Į komisariatą išblaivinimui pristatytas kidulietis A. P. (gim. 1989 m.) į alkotesterį įpūtė 2,21 prom. Didžiausias, net 3,76 prom., girtumas nustatytas Liepalotų kaimo gyventojui A. S. (gim. 1973 m.).

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.