Kriminalai (2012-01-24)

Vogė
Sausio 18  dieną, apie 16 val., šakietis L. L., gyvenantis Šermukšnių gatvėje, būdamas Kauno Akropolyje, pasigedo iš jo rankinės dingusios juodos odinės piniginės, kurioje buvo jo vardu išduoti dokumentai: vairuotojo pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, ,,Swedbank” banko kortelė, įvairios nuolaidų kortelės bei 530 litų įvairiomis kupiūromis.

Sausio 12 dieną, apie 8 val., pensininkas J. B. (gim. 1929 m.), gyvenantis Klevinių kaime, Lukšių  seniūnijoje, pastebėjo, jog jam būnant svečiuose pas B. B. (gim. 1946 m.), gyvenančią Kudirkos Naumiestyje, dingo 400 litų, kurie buvo laikomi jo striukės vidinėse kišenėse.  

Smurtas šeimoje

Sausio 20-osios naktį Lekėčių seniūnijos Sirvydų kaime į J. Š.- D. (gim. 1947 m.)  nuomojamus namus atėjęs neblaivus sugyventinis V. D. (gim. 1970 m.) iškeikė ją necenzūriniais žodžiais, trenkė jai per galvą bei grasino ją išmesti iš namų, numesti nuo laiptų, atimti telefoną. J.Š.-D. buvo pristatyta į Lekėčių ambulatoriją. Po medikų apžiūros nukentėjusioji buvo išleista į namus.

Sausio 20 dieną,  apie 12.30 val., J. B. (gim. 1947 m.) namuose, esančiuose Giedručių kaime, atėjęs į virtuvę sutuoktinis A. B. (gim. 1969 m.) iškeikė žmoną necenzūriniais žodžiais, sugriebęs ranka už kaklo išstūmė ją į lauką, paskui pagriebęs už rankos vilko ją į namus ir velkant užgavo koją į kriauklę, bei grasino ją išvyti iš namų, atėmė telefoną. Anot J.B., jos vyras A.B. būdamas girtas visada grasina ją nužudyti, padegti ar susprogdinti namus. Moteriai prireikė medikų pagalbos. Po apžiūros ji buvo išleista į namus. J. B. išduotas siuntimas pas teismo medicinos ekspertus sužalojimus nustatyti. Ranką prieš žmoną pakėlęs A. B. vadovaujantis LR BPK 140 str. uždarytas į areštinę.

Užpuolė kaukėti plėšikai
Sausio 22 dieną, apie 22.30 val., šakietį A. R. A. (gim. 1947 m.), einantį Kudirkos Naumiesčio Varpo gatve, užpuolė du kaukėti asmenys. Jie vyriškiui sudavė vieną smūgį į kaklo sritį ir vieną smūgį į galvą. Užpultajam A.R.A. pargriuvus ant žemės iš jo marškinių kišenės įžūlūs užpuolikai pavogė piniginę su 2200 Lt. ir pasišalino. Nukentėjusysis negalėjo apibūdinti, kaip atrodė jį užpuolę asmenys. Dėl patirtų sužalojimo į Šakių ligoninę vykti vyriškis atsisakė. A.R.A., jam nustatytas 1.85 promilių girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.