Kriminalai (2012-01-27)

Vogė
Sausio 23 dieną į policiją kreipėsi šakiečiai R. P. P. (gim. 1938 m.), R. D. (gim. 1965 m.), G. K. (gim. 1954 m.), K. A (gim. 1964 m.), A. M., (gim. 1942 m.), L. I. (gim. 1954 m.) bei R. V. (gim. 1964 m.), kurie pranešė, kad buvo įsibrauta į jiems priklausančius garažus, esančius Papartynų gatvėje, Šakiuose. Pirmiausiai galimai buvo patekta į R. V. priklausantį garažą per garažo vartuose buvusią skylę, į kitus šešis garažus buvo patekta išdaužiant garažų sienose skyles. Iš R. P.  garažo pavogta „Roger“ firmos benzopjūklas, kampinis šlifuoklis, vienfazis suvirinimo aparatas, dėžutė su 950 vnt. elektrodų. Iš G. K. priklausančio garažo pavogta šakiečiui K. Č. (gim. 1959 m.) priklausantys keturi lieti ratlankiai su vasarinėmis padangomis, automobilinis akumuliatorius bei LR piliečio pasas. Iš kitų garažų niekas nepavogta. Turtas nedraustas, turtinė žala tikslinama.       

Mirė
Sausio 23 dieną policija buvo informuota apie savo namuose rasto piliečio Z. T. (gim. 1945 m.), gyvenusio Slavikuose, lavoną be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti Z. T. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie LR TM Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Negandos
Sausio 24 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių dėl įvairių sužalojimų kreipėsi pilietis M. M. (gim. 1984 m.), gyvenantis Panovių kaime, Kudirkos Naumiesčio seniūnijoje. Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis buvo sužalotas kilusio konflikto tarp jo ir iš matymo pažįstamo to paties kaimo gyventoju J. L.(gim. 1990 m.) metu.
 
Sausio 24 dieną, apie 19.33 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Panovių kaimo gyventojas J. L. (gim. 1990 m.). Pirminiais duomenimis, vyriškis buvo sužalotas pirmadienio vakare, apie 21.30 val., Panovių kaime, kilusio konflikto su pažįstamu M. M. metu. Suteikus medicininę pagalbą nukentėjusysis J. L. buvo išleistas į namus.

Žiaurus elgesys su gyvūnais
Sausio 19 dieną, 20.45 val., policija gavo anoniminį pranešimą, jog kelyje nuo Skaistakaimio kaimo, Gelgaudiškio miestelyje, kalno viduryje, griovyje rastas negyvas vilkinis šuo. Įvykio aplinkybių patikslinimo metu nustatyta, jog šuo buvo užmuštas, todėl reikalinga atlikti ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 310 str. dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Rastas sprogmuo
A. Z., važiuodamas traktoriumi iš miško, esančio Šiurpiškių kaime, Kidulių seniūnijoje, rado daiktą panašų į nuo karo laikų užsilikusį sprogmenį. Paaiškėjo, jog tai buvo vienas 76 mm artilerinis sviedinys ir du 76 mm artileriniai šarvamušio sviediniai. Rastieji sprogmenys buvo su užtaisais, todėl kėlė pavojų aplinkiniams. Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai sprogmenį sunaikinti išvežė į Kidulių karjerą.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.