Per sukčius prarado pinigus

Panašu, jog žmonės iš svetimų klaidų nepasimoko. Šį mėnesį nuo sukčių nukentėjo Slavikų kaimo gyventoja, ji patyrė nemenkų nuostolių.

Vasario 23 dieną į policiją kreipėsi slavikietė I. B., gyvenanti Pasieniečių gatvėje, Slavikuose. Ji pranešė, kad vasario 17 dienos pavakarę, apie 17.30 val., jai paskambinęs vyras į laidinį telefoną, apgaule išgavo jai priklausančios sąskaitos, esančios AB ,,Swedbank“ duomenis. Sukčius išgautais duomenimis pasinaudojo vasario 17 dieną. Taip nežinomi asmenys I. B. vardu paėmė 1500 litų paskolą iš greitųjų paskolų įmonės ir vėliau šiuos pinigus pasisavino. Padaryta turtinė žala tikslinama.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.