Kriminalai (2012-04-13)

Vogė
Balandžio 5 dieną,  apie 7 val., į policiją kreipėsi Gelgaudiškio miestelio gyventojas A.G., kuris nerakinamame ūkiame pastate pasigedo apie 100 kg rūkytos kiaulienos.

Balandžio 5 dieną, apie 7.45 val., gelgaudiškietis V. D, gyvenantis Nemuno gatvėje, savo namo kieme pastebėjo numuštą mūrinio garažo pakabinamą spyną, o garaže pasigedo dėžės su akumuliatoriniu gręžtuvu „MAKITA“ ir joje buvusiais dviem gręžtuvo akumuliatoriais, komplektu įvairių gręžtuvo priedų su įrankiais.

Baugino sutuoktinis

Balandžio 7 dieną šakietė R. V., gyvenanti Aušros gatvėje, pranešė, kad tądien jos vyras Ž. V. ją mušė ir keikė. Iki šio įvykio prieš moterį vyras nuolat naudojo psichologinį smurtą.

Negandos
Balandžio 8 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi plokštietis V. T. (gim. 1943 m.), gyvenantis Nemuno gatvėje. Jam medikai nustatė smegenų sukrėtimą. Pirminiais duomenimis, tos pačios dienos vakare, apie 19.20 val., vyriškį sužalojo iš matymo pažįstamas asmuo.

Balandžio 9 dieną, apie 22.45 val., viename Kidulių miestelio Nemuno gatvės namo kieme, kilus konfliktui, trimis rankų smūgiais į galvą ir daugybiniais kojų spyriais į įvairias kūno vietas nepažįstamas vyriškis sužalojo kidulietį E. M. Vyriškis kreipėsi į Šakių medikus. Jam nustatyta antakio muštinė žaizda, šonkaulio lūžimas, krūtinės ląstos sumušimas. Suteikus medicininę pagalbą, E.M. buvo išleistas į namus. 
 
Apsinuodijo medikamentais
Antrąją Šv. Velykų dieną į medikų rankas pateko vaistais apsinuodijusi nepilnametė. Pirmadienį vakare į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo atvežta nepilnametė, gyvenanti Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Bliūkiškių kaime. Pranešama, jog mergaitė apsinuodijo medikamentais. 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.