Kriminalai (2012-04-24)

Gavo
Balandžio 19 dieną į policiją kreipėsi šakietis T. V.,  gyvenantis Vasario 16-osios gatvėje, ir pranešė, kad tos pačios dienos popietę, apie 15 val., užėjo dvi nepažįstamos moterys, prisistačiusios socialinėmis darbuotojomis. Joms išėjus, T.V. pasigedo kambario spintoje buvusių 8000 litų.

Rado skenduolį
Balandžio 20 dieną S.S. sodybos, esančios Aleksandravos kaime, Kidulių seniūnijoje, tvenkinyje buvo rastas lavonas. Tvenkinio viduryje plūduriavo vyriškio M. K. (gim. 1960 m.), gyvenusio Jakaičių kaime, lavonas be išorinių smurto žymių. Mirties priežasčiai nustatyti M. K. lavonas pristatytas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Vogė
Balandžio 20 dieną Griškabūdžio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas V. L. policijai pranešė, kad nulaužus pakabinamą spyną buvo patekta į jam priklausantį sandėlį. Iš jo vagys išnešė keturis traktorių akumuliatorius, du elektros variklius, įrankių dėžėse buvusius įrankius.

Balandžio 20 dieną Gegužių kaimo gyventojas V. U. pastebėjo, jog iš jam priklausančių traktorių, kurie stovėjo jo motinai priklausančioje neaptvertoje žvyruotoje aikštelėje, kuro bakų pavogta 140 litrų žymėto dyzelino. Turtinė žala tikslinama.

Balandžio 20 dieną griškabūdietis G. V. pastebėjo, kad iš jos nerakintame bute buvusios piniginės dingo 230 Lt. Įsibrovimo į butą požymių nėra. Pirminiais duomenimis, tą pačią dieną, apie 5 val., į nerakintą butą, kuriame tuo metu buvo mažametės mergaitės, atėjo pilietė R. K., gyvenanti Skrynupių gatvėje, Griškabūdyje, kuri paėmė iš piniginės 230 Lt.

Siautėjo agresyvus vyras
Balandžio 22 dienos popietę į policiją kreipėsi Kriūkų seniūnijos Sutkų kaimo gyventoja I. S. Ji pranešė, kad triukšmauja girtas pilietis S. S., kuris ilgai blaškėsi po sodybos kiemą ir elgėsi labai agresyviai, garsiai šūkavo ir mojavo rankomis. S. S. nuolat girtauja namuose ir kelia triukšmą. Į iškvietimo vietą atvykusi policija pareikalavo, kad S. S. nurimtų, bet jis toliau elgėsi agresyviai, garsiai šūkavo ir keikė visus necenzūriniais žodžiais. Vyriškis pasipriešino policijos reikalavimams, tampė policijos pareigūnę T.P. už tarnybinės uniformos. Todėl prieš šūkautoją buvo panaudota fizinė prievarta ir jis buvo išvežtas į policijos komisariato areštinę. Čia jam buvo nustatytas 2,15 prom. vidutinis girtumo laipsnis.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.