Kriminalai (2012-05-22)

Mirė
Gegužės 16 dienos ryte į policiją kreipėsi R. V., kuris pranešė, kad Girėnų kaime esančiuose savuose namuose mirė pilietis R. J. (gim. 1963m.). Vyriškio lavonas rastas kambaryje ant grindų prie lovos.

Gegužės 20 dienos ryte UAB „Saerimner“ administracinėse patalpose, esančiose Sirvydų kaime, Lekėčių seniūnijoje, poilsio kambaryje – virtuvėje buvo rastas ant lovos gulinčio bendrovės darbuotojo K. S. (gim. 1963 m.), gyvenusio Lazdijų rajone lavonas be išorinių smurto žymių.

Abiejų mirusiųjų kūnai išvežti į Mykolo Romerio universiteto teismo medicinos instituto Jurbarko poskyrį lavonų tyrimo atlikimui.    

Vogė
Gegužės 11 dieną VĮ „Marijampolės regiono keliai“ Šakių kelių tarnybos vyr. meistras A. Š., gyvenantis Šakiuose, planinio patikrinimo metu vairuodamas Šakių rajono keliais pastebėjo, kad keliuose: Rupiniai – Griškabūdis – Kudirkos Naumiestis, Lukšiai – Griškabūdis, Zypliai – Veršiai – Pavingrupiai ir Putinai – Slabadai – Janukiškiai – Barzdai, pavogta 30 kilometrų ženklų su stulpeliais. Dėl vagystės padaryta turtinė žala, turtas nedraustas.

Terorizavo žmoną

Gegužės 16 dieną Giedručių kaimo gyventoja J. B., pranešė policijai apie ją nuolat terorizuojantį vyrą A. B. Vyras prieš žmoną nuolat naudoja psichologinę prievartą, sistemingai terorizuodamas, baugindamas ir grasindamas jai.
 
Nukentėjo
Gegužės 20 dieną, 14.30 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Plokščių seniūnijos Pašilių kaimo gyventojas S. Š. (gim. 1993 m.). Jam medikai nustatė galvos sumušimą, smegenų sukrėtimą. Tolimesniam gydymui vyriškis buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Užpuolė
Gegužės 20 dieną, apie 15 val., į šakietės J. V. butą, esantį V.Kudirkos gatvėje, pro atrakintas duris įsibrovė nepažįstamas vyriškis. Jis reikalavo pinigų. J. V. atsisakius jų duoti, įsibrovėlis, išeidamas iš buto, nutraukė jai ant kaklo kabėjusį mobilų telefoną „Nokia 3310“ ir pasišalino. Dėl mobiliojo telefono Nokia 3310 pagrobimo padaryta 50 litų turtinė žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.