Kriminalai (2012-10-02)

Vagystės
Rugsėjo 26 d., apie 7.30 val., J. Basanavičiaus g., Šakiuose gyvenantis G. S. ir Girėnų kaime, Ąžuolo g. gyvenantis A. E. pastebėjo, kad sulaužius durų įleidžiamosios spynos šerdelę, įsibrauta į piliečiui B. B. priklausantį arkinį sandėlį, esantį Girėnų k., Šakių seniūnijoje. Pareiškėjai jame laiko žemės ūkio techniką. Iš sandėlio buvo pagrobta nuo sunkvežimio MAN 19.403 du akumuliatoriai, iš kuro bako išleista apie 100 litrų žymėto dyzelinio kuro, iš ten pat stovėjusio traktoriaus T-25 akumuliatorius, suvirinimo aparatas „KEMP“, grąžtų rinkinys, aukšto slėgio plovimo įrenginys „Stihll“. G. S. padaryta 4100 litų turtinė žala. Iš toje pačioje patalpoje esančio traktoriaus „John Deere 6920“, priklausančio A. E., kuro bako pagrobta apie 200 litrų žymėto dyzelinio kuro. Dėl vagystės A. E. padaryta 628 litų turtinė žala. Sandėlyje signalizacija neįrengta.
Rugsėjo 30 d., apie 1.40 val. pilietis D. O., gyvenantis Švendriškių k., Skirsnemunės sen., Jurbarko r., išėjęs iš pilietės V. M. sodybos, esančios Kumpupių k., Šakių sen., kiemą, pastebėjo, kad išmušus jo žmonai G. O. priklausančio automobilio „Mitsubishi Pajero“ priekinių durelių stiklą, iš vidaus pagrobtas mobilusis telefonas ,,Nokia“ ir piniginė, kurioje buvo 20 lt., 200 zlotų bei D. O. vardu išduoti įvairūs dokumentai, banko kortelė. Padaryta 310 Lt turtinė žala. Turtas nedraustas, automobilyje signalizacija neįrengta.

Spalio 1 d., apie 3.30 val., bandyta įsilaužti į V. Kudirkos gatvėje, Šakių mieste, esančią „Aibės“ parduotuvę. Pranešta, kad išdaužtas durų stiklas, tačiau į parduotuvę nepatekta. Padaryta turtinė žala tikslinama. Po pusvalandžio gautas dar vienas pranešimas, kad galimai jau patekta į parduotuvės vidų. Pavogtų prekių kiekis nežinomas, turtinė žala tikslinama.

Sužalojimai

Rugsėjo 26 dieną, apie 12val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių pristatytas Miško g., Giedručių k., Šakių sen. gyvenantis pilietis R. K., gimęs 1940 m. Pirminiais duomenimis vyriškis susižalojo namuose. R. K. išvežtas į Kauno klinikas.
 
Rugsėjo 26 d., apie 17.40 val., Pavilkijo k., Lekėčių sen., pilietė A. J., pranešė, kad iš matymo pažįstami asmenys, atvažiavę automobiliu prie jos namų, keikė necenzūriniais žodžiais, grasino daiktu panašiu į šaunamąjį ginklą.

Rugsėjo 29 dieną, į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi Jaunystės take, Šakiuose, gyvenantis N. M., gimęs 1989 m., kuriam nustatyti įvairūs sužalojimai. N. M. nurodė, kad rugsėjo 29 d., apie 2 val., jam būnant naktiniame klube „Impress“, Bažnyčios g., Šakiuose, jį keletu smūgių kumščiu į galvą sužalojo pilietis I. D., gyvenantis Tulpių g., Šakiuose.

Rugsėjo 30 dieną, apie 15 val. į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių kreipėsi griškabūdietis E. Š., gimęs 1983 m. Vyriškiui nustatyti sužalojimai. Pirminiais duomenimis, prie parduotuvės „IKI“, esančios Bažnyčios g. Šakiuose, jį sužalojo nepažįstami asmenys.

Neteisėtai patalpino
Rugsėjo 26 d., Šakių rajono gyventoja K. K. policijai pranešė, kad internetinėje svetainėje „Facebook“ neteisėtai patalpinta tikrovės neatitinkanti informacija apie jos nepilnametę dukrą. Taip pat tokia informacija buvo patalpinta ir autobusų stotelėje.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.