Apdovanojo už darbo vietų sukūrimą

tarnausko apdovanojimasBalandžio 14 d. Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pagerbė 21 šalies įmonę, praeitais metais labiausiai prisidėjusią sprendžiant užimtumo klausimus šalyje.

Nuotr. Arūnui Tarnauskui (kairėje) nominaciją įteikė Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininko pavaduotojas Valerijus Simulik.

Nominacijos įteiktos darbdaviams, sukūrusiems daugiausia naujų tikslinių darbo vietų ir įdarbinusiems nedirbančius žmones nenaudojant subsidijų. „Už jaunimo garantijų iniciatyvos įgyvendinimą“ didžiųjų įmonių kategorijoje II vietos nominacija buvo įteikta UAB „Gulbelė“ vadovui Arūnui Tarnauskui.
 
Šis renginys vainikavo Europos darbdavių dienų akciją Lietuvoje – įvairių sektorių darbdaviai dvi savaites dalyvavo diskusijose, pokalbiuose, pažintiniuose ir praktiniuose renginiuose, kaip gerinti nedirbančių gyventojų įsidarbinimo galimybes.

Nuo 2008 m. kasmet už bendradarbiavimą dėkojama darbdaviams, labiausiai prisidėjusiems sprendžiant užimtumo klausimus šalyje. A. Tarnausko vadovaujama „Gulbelė“ šiuose apdovanojimuose pagerbta nebe pirmą kartą. Įmonė 2011 m. III vieta buvo apdovanota „Už jaunimo integraciją į darbo rinką“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.