Pusmetį vilkintą darbą sutvarkė vos po vieno skambučio

teoGintarė MARTINAITIENĖ

Dar praėjusių metų lapkričio mėnesį AB „Teo“ vykdė darbus Šakiuose, Kudirkos gatvėje, ties 79-uoju numeriu pažymėtu namu. Tačiau šiuo atveju svarbu ne vykdyti darbai, o paliktos duobės ir pats darbuotojų bendravimas. Tiksliau – nebendravimas.

Nuotr. Įvadas, kuriame sudėti laidai ir įvairios jungtys, apie pusmetį buvo nerakinamas. Įsikišus „Draugui“, situacija iškart buvo išspręsta ir užraktas sutvarkytas.

„Net nežinau, ar tai problema, bet kad nepatinka palikti nesutvarkyti laidai, tai tikrai“, – sakė viešai bendrauti sutikusi Lina Bakaitienė.
 
Ji rodė prie namo kampo esantį interneto įvadą, kur pakėlus viršutinę vamzdžio dalį atsidengia sujungti laidai, jungikliai. Moteris tikino, kad anksčiau šis „įrenginys“ būdavo užrakintas, bet kai lapkritį darbininkai vykdė kažkokius remonto darbus, viską atrakino ir nesutvarkė iki šiol. Be to, iškasiotas duobes užlygino tik balandį.

„Buvo duobė, kur kyšojo laidai, tai užlygino tik balandį, bet taip, kad žolę pjauti nepatogu būtų. Šitoj vietoj valdiška žemė, bet mes prižiūrime“, – pasakojo šakietė.

Ją piktina toks bendrovės darbas, nes šeimoje auga ne vienas vaikas, kuriems smalsu tokie dalykai. Galų gale, kaip svarstė L. Bakaitienė, gal galima nesutvarkyti iš karto, bet visa tai tęsiasi nuo lapkričio. Ji sako nesuprantanti, kodėl atvykę darbininkai negali paaiškinti, kiek laiko truks darbai, kada tai bus sutvarkyta.

„Visada būnu namie, bet niekada neužėjo, nepaklausė, nepaaiškino. Atvažiuoja, knibinėjasi ir nei prašau, nei atsiprašau“, – teigė moteris, nesuprantanti tokio bendravimo, tiksliau, nebendravimo kultūros.

„Atsimušama kaip į sieną“, – tikino šakietė.

Ji dėl tokio elgesio skambino bendrovės atstovams Kaune, tačiau niekas nepasikeitė.

Tad laikraštis „Draugas“ susisiekė su AB „Teo“ atstovu spaudai Audrium Stasiulaičiu, kuris patikino, kad iškart išsiųs darbuotojus pasiaiškinti situacijos. Kaip tarė, taip padarė. Vėliau jis persiuntė nuotraukas, kuriose – užlyginta duobė. Taip pat informavo, kad kolegos bendravo ir situaciją aptarė su L. Bakaitiene.

„Dėžutė jos kieme bus užrakinta. Daugiau pretenzijų ji neturėjo. Kaip matote iš šiandieninių nuotraukų, kasimo vietos yra visiškai sutvarkytos dar balandžio 11 d. Džiaugiamės, kad „Draugui“ padedant galėjome padėti mūsų klientei toliau ramiai naudotis „Teo“ paslaugomis“, – situaciją komentavo A. Stasiulaitis.

Iš tikrųjų belieka džiaugtis, jeigu pakanka vieno skambučio, kad situacija pasikeistų. Tik gaila, jog turi įsikišti žiniasklaida, kad būtų išgirstas paprastas žmogus ir pusmetį vilkinami darbai pajudėtų iš mirties taško.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.