Mokės brangiau, naudosis ilgiau

Rajono taryba pritarė Šakių rajono jaunimo kūrybos ir sporto centro (JKSC) prašymui nustatyti naujus paslaugų tarifus. Pakeistos ne tik kainos, bet yra ir kitų naujovių.

Pasak JKSC direktoriaus pavaduotojo suaugusiųjų sportui ir ūkio reikalams Pauliaus Puskunigio, pakeitimai padaryti atsižvelgiant į žmonių poreikius bei vertinant statistiką.

Pirmiausiai, kaip sako P. Puskunigis, bus daug aiškesnis kainininkas bei pačių paslaugų suklasifikavimas. Jei anksčiau, tarkim, einant į baseiną buvo galima rinktis iš septynių paslaugų (baseinas, baseinas su pirtimi, baseinas su sūkurine vonia, tik sūkurinė vonia, tik pirtis ar visas vandens pramogų kompleksas), tai dabar paliktos dvi. P. Puskunigis sako, kad būdavo tam tikras chaosas, painiava ir net netvarka.
 
„Būdavo, kad patys žmonės susimaišo, ką pirko, kaitaliojasi apyrankėmis ir pan., tai dabar bus dviejų spalvų apyrankės ir dviejų paslaugų pavadinimai. Bus ir patogiau, ir tvarkingiau“, – aiškino direktoriaus pavaduotojo suaugusiųjų sportui ir ūkio reikalams.

Tad norintys pasinaudoti baseino paslaugomis galės rinktis iš šių variantų – baseinas su sūkurine vonia (2 val. – 4 eurai) arba baseinas su pirtimi ir sūkurine vonia (2 val. – 6 eurai). Taip pat sudaryta galimybė išsipirkti vardinį abonentą visoms baseino paslaugoms ir treniruoklių salei (suaugusiems 50 eurų, mokiniams, studentams, pensininkams – 40 eurų).

„Taip padarėme, nes jautėme žmonių poreikį. Yra tokių, kurie nori susimokėti vieną kartą, bet naudotis visomis paslaugomis. Dabar tokia galimybė bus“, – sakė P. Puskunigis.
Vardinis abonentas suteiks galimybę paslaugomis naudotis aštuonis kartus, galios tris mėnesius. Naujovė ir tai, kad neribojant apsilankymo ir laiko nei baseine, nei treniruoklių salėje galima įsigyti metinį vardinį abonentą. Tokio abonento kaina – 300 eurų.

Pasirodo, būdavo ir tokių lankytojų, kurie nori tik nusimaudyti duše, tad dabar nustatytas įkainis ir už tai – 1 euras.

Apžvelgiant kainas galima paminėti, kad jos už kiekvieną paslaugą kilo po eurą, bet dvigubai padidintas ir paslaugos suteikimo laikas – ne valanda, kaip anksčiau, o dvi.

„Dažnai baseine per valandą niekas nesusisuka, tad laiką prailginome iki dviejų valandų“, – aiškino P. Puskunigis.

Šio sezono naujovė – garinė pirtis, kurią lankytojai jau spėjo pamėgti.

Nors kainos šiek tiek kilo, lyginant jas su Marijampolėje, Kaune ar Šilalėje esančiomis panašiomis paslaugomis, Šakiuose jos išlieka mažiausios. Kita vertus, kaip svarstė direktoriaus pavaduotojas suaugusiųjų sportui ir ūkio reikalams, įtakos turėjo ir infliacija.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.