Sutartis parengta, liko patvirtinti

Šį penktadienį savivaldybės tarybos posėdyje bus tvirtinama Gelgaudiškio dvaro sodybos nuomos sutartis. Praėjusią savaitę vyko paskutiniai derinimai ir viliamasi, kad sutarties patvirtinimas bei pasirašymas bus sklandus.

Praėjusį pirmadienį Vilniuje susitiko tiek rajono savivaldybės atstovai, tiek būsimas Gelgaudiškio dvaro sodybos nuomininkas bei jų advokatai. Pasak dvaro nuomos komisijos pirmininkės administracijos direktoriaus pavaduotojos Ilonos Šeflerienės, ne tik minėto susitikimo metu stengtasi analizuoti sutarties punktus ir ją parengti, kad abiem pusėms viskas būtų aišku.
 
„Gimė faktiškai nauja sutartis, nes ankstesniame variante buvo apie 70 lapų, daug kas kartojosi, daug ko nėjo suprasti. Dabar sutartį sudaro 34 lapai“, – sakė I. Šeflerienė, patikslinusi, kad kol kas nė iš vienos pusės pastabų negauta, susipažinimui sutartis persiųsta savivaldybės tarybos nariams.

Beje, ketvirtadienį investuotojas susitiko ir su Gelgaudiškio bendruomene. Šį susitikimą, pasak administracijos direktoriaus pavaduotojos, inicijavo patys verslininkai. Esą, kad ir jie patys žinotų, kas ir kaip, nuraminti norėta ir pačią bendruomenę.

„Tikrai ištisai dirbome ir online, intensyviai, atsakingai ir daug. Tikiuosi, viskas pavyks sklandžiai, nes vasario 15 d. sutartis turi būti pasirašyta, o vasario 16-ąją ją turi turėti Lietuvos verslo paramos agentūra“, – teigė I. Šeflerienė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.