Moderni įranga, saugus plovimas ir kokybiška švara

plovykla nikstas
IŠSKIRTINIS PASIŪLYMAS TIK JUMS! Šį ketvirtadienį, spalio 24 dieną nuo 9 iki 15 valandos visos plovimo programos – tik 1€ ir nemokama specialisto konsultaciją apie chemiją ir plovyklą.


Šakiečio Renaldo Antanaičio įmonė „Nikstas“ automobilių plovimo srityje dirba jau 19 metų ir nors rinkoje yra senbuviai, nuolat ieško būdų, kaip įtikti klientui. Prieš savaitę jie atidarė naują aukščiausius reikalavimus atitinkančią plovyklą, kurioje automobiliai plaunami naujausia įranga, o iš plovyklos išvažiavusios transporto priemonės žvilgės dar labiau.
 
Proceso metu Sensofil+ šepečiai ne tik efektyviai pašalina purvą, bet ir suteikia automobilių paviršiams žvilgantį blizgesį.  Medžiaga Sensofil+ pagaminta polietileno putų pagrindu, sukurta specialiai saugiam plovimui. Šepečiai užtikrina gerą bei efektyvų plovimą, žvilgantį automobilio paviršių, turi didelį atsparumą dilimui.

„Kad plaunant šepečiais yra braižomi automobiliai – šimtaprocentinis mitas. Pats plaudamas kempime, kai patenka smėlio ar žvyro, subraižai daugiau. Taip pat ir su kai kuriomis plovyklomis, kur purvas būna nenuplaunamas prieš plaunant automatine plovykla“, – sako R. Antanaitis ir priduria, kad jo plovykloje didelis privalumas joje nuolat dirbantis žmogus, kuris pirmiausiai su aukšto slėgio siurbliu jį nuplauna, o tik po to darbas perleidžiamas automatinės plovyklos šepečiams. Tad tai irgi ypač prisideda prie aukštos nuplovimo kokybės.

Naujoji plovykla pasižymi ne tik efektyviais plovimo šepečiais, pagrindinėmis plovimo programomis, bet turi ir ypatingą poliravimo funkciją. Reikėtų paminėti ir plovykloje taikomą profesionalią chemiją, kuri nepakeičiama norint išgauti rezultatą, bet yra ir draugiška aplinkai.

Įmonės savininkas viliasi, kad dar tik savaitę veikianti nauja plovykla pateisins ir įnoringiausio kliento poreikius ir jau šį ketvirtadienį (spalio 24 d.) siūlo akciją, kurios metu nuo 9 val. iki 15 val. bet kokia pasirinkta programa automobilis bus nuplautas tik už vieną eurą. Negana to, bus specialistas, kuris klientams paaiškins chemijos naudą automobiliui, supažindins, kas ir kodėl geriausiai jo transporto priemonei.

Klausant R. Antanaičio kyla klausimas, galbūt paslaugų kaina stipriai išaugs ir bus sunkiai prieinama eiliniam šakiečiui?

„Bus šiek tiek brangiau, tačiau užtikriname ir kokybę. Be to, reikia suprasti, kad didelę kaštų dalį sudaro plovyklos operatoriaus išlaikymas“, – patikina įmonės „Nikstas“ vadovas.


Užs.Nr.d-0310

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.