Tarp apdovanotųjų – ir rajono įmonės

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Prezidentas Zigmantas Dargevičius praėjusį ketvirtadienį pakvietė verslo, valdžios bei akademinės bendruomenės atstovus į 23-iąjį tradicinį metinį bendruomenės renginį, kurio metu pristatė verslui svarbius, matomus ir vertinamus rūmų veiklos rezultatus bei kvietė pasidžiaugti rūmų narių pasiekimais ir pasveikinti labiausiai nusipelniusius bendruomenės narius.
 
Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje  buvo paskelbta 12 nominacijų ir įteikti padėkos apdovanojimai už prisidėjimą suteikiant humanitarinę pagalbą Ukrainai. Tarp šių pagerbtųjų ir rajono įmonės – B. Drevininkaitienės įmonė „Rugelis“ (apdovanojimą atsiėmė Rasita Bobinienė) bei UAB „Gulbelė“ (apdovanojimą atsiėmė personalo vadybininkė Milda Kaminskienė). Šventėje kartu su rajono meru Edgaru Pilypaičiu dalyvavo ir UAB „Kuchmistrai“ vadovė Jolita Briedė, Šakių turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Daiva Palukaitienė bei kūrybos studijos „Virsmas“ vadovas Andrius Matusevičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.