Pirkėjus kviečia neseniai įsikūrusi nauja statybinių medžiagų parduotuvė

riko prekybaAsta GVILDIENĖ
 
Prieš Šv. Kalėdas Islandijos gatvėje duris atvėrė nauja statybinių medžiagų ir ūkinių prekių parduotuvė „Riko prekyba“. Jos savininkas Kornelijus Nyderis teigė, kad klientus tikisi pritraukti prekių gausa, konkurencingomis kainomis ir paslaugomis, kokių nesiūlo kitos Šakiuose įsikūrusios statybinių medžiagų parduotuvės.
 
Nuotr. K. Nyderis (kairėje) ir D.Bankauskas klientus tikisi pritraukti prekių gausa, konkurencingomis kainomis ir paslaugomis.
 
Pasirinkimo gausa ir paslaugos
 
Vidaus durys, plytelės, laminatas, dailylentės, mediena, skarda ir jos lankstiniai, tinkas, glaistai, dažai ir jų maišymas – čia galima rasti viską nuo A iki Z jūsų namo statybai ir įrengimui. „Jau šiandien galime pasiūlyti daugiau nei po 40 tapetų ir  apdailos plytelių rūšių, ko tikrai nerasite kitose Šakiuose įsikūrusiose statybinių prekių  parduotuvėse, - tikino K.Nyderis. – Taip pat savo klientams galime pasiūlyti įvairių įrankių nuomos paslaugas, prekių. Kol kas vieni populiariausių – griovimo plaktukas, pulverizatorius, betono maišyklė ir vibroplokštė. Jais galima pasinaudoti daug pigiau nei nuomojant iš kitų prekybos centrų. Kiekvienas klientas žino, ko jam reikia. Todėl mūsų užduotis - išsiaiškinti jų poreikius ir išpildyti visus pageidavimus.“ Ateityje „Riko prekyba“ planuoja įrengti atskirą buitinių prekių salę, o dabar, artėjant pavasariui, paįvairinti sodo – daržo prekių asortimentą. Pasak parduotuvės savininko, kol vyras rinksis statybines medžiagas, moteris galės pasidairyti savo stichijoje – išsirinkti vieną kitą indą virtuvei ar naują vazoną gėlėms.

Lankstūs savo klientams

Pardavimų vadovo Donato Bankausko teigimu, dažniausiai šakiečiai renkasi vidutinę kainą. „Iš praktikos galiu pasakyti, kad retai perkamos brangiausios arba pačios pigiausios prekės. Dažniausiai pasirenkama tarpinė suma, - pasakojo pardavimų vadovas. – Esame lankstūs. Likusias nepanaudotas prekes visada galima grąžinti atgal. Matuojamas medžiagas parduodame centimetrų tikslumu. Jei, pavyzdžiui,  žmogui reikia 2 metrų ir 25 centimetrų kiliminio tako ar linoleumo – tai tiek ir atkerpame. Pas mus nereikia pirkti metrais. Kur paskui žmogui dėti atlikusį gabalą?“ Be to, „Riko prekybos“ darbuotojai visada jums pasiūlys meistrus, galinčius sudėti grindjuostes, iš skardos išlankstyti lietvamzdžius, atlikti apdailos ar kitus statybos darbus. „Jei neturite, kas gali pagelbėti buto atnaujinimo darbuose, pasiūlysime žmones, kurie galės tai padaryti, - patikino K.Nyderis. – Pasitaiko atvejų, kai ateina žmogus susipirkti remontui reikalingų medžiagų, tačiau, pažvelgus į meistro sudarytą sąrašą, supranti, kad su tokiomis medžiagomis tokių darbų niekas nedaro, kad po metų jis galės remontuoti iš naujo. Tada patariame klientui išsiaiškinti, ar tinkamą meistrą pasirinko. Klausiame, ko jam reikia - pigumo ar kokybės?“

Galima užsisakyti telefonu

„Riko prekybos“ savininko nuomone, vieta statybinių prekių parduotuvei tikrai gera, nes čia gali privažiuoti ūkininkai su savo sunkiasvore technika ir pirkti didesniais kiekiais. Be to, šalia įsikūręs Zanavykų turgus, nuo pavasario pritraukiantis vis daugiau rajono gyventojų. Atšilus orams čia prekyba virte verda. Kodėl neužsukus apsipirkti ir į šalia įsikūrusią statybinių prekių parduotuvę. „Laikui bėgant žmonių poreikiai auga -  jie nori ir trinkelių, ir šulinių žiedų, ir baldinės plokštės, ir furnitūros. Visko iš karto neina pasiūlyti, - tikino K.Nyderis. -  500 kv.m. patalpose įsikūrusi „Riko prekyba“ dar negali visko sutalpinti. Tačiau, jei ateityje, kaip planuojama, patalpos išsiplės iki 1100 kv.m. bus galima pasiūlyti visas pageidaujamas prekes.“  Be abejo, didelis patogumas – jų pristatymas tiesiai klientui į namus, nes ne visi turi techniką perkamoms statybinėms medžiagoms parsivežti. D.Bankauskas patikino, kad vis daugiau užsakymų gaunama telefonu. „Žmonės tiesiog  paskambina ir užsisako prekes, o mes jas pagal eilę pristatome iki pat durų, - pasakojo jis. – Šakiečiams ši paslauga nemokama, o toliau gyvenantiems tenka susimokėti už kurą. Tačiau atstumas skaičiuojamas tik į vieną pusę. Už grįžimą atgal klientams mokėti nereikia.“

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.