Ko tikitės iš 2023 metų?

klausimelis 01 03Zigmas iš Šakių:

Tikiuosi laimingesnių, geresnių. Per praėjusius metus turėjau dvi netektis. Esu jau pensininkas, tai kažkokių pasižadėjimų sau neužsibrėžiu. Turiu vilčių 2023-iesiems, kad pensiją galbūt padidintų. O šiaip tai niekuo daugiau lyg ir nesiskundžiu. Norėčiau ramesnių metų.








klausimelis 01 03 2Jonas iš Girėnų:


Iš pradžių kažką labai daug užsibrėžti, pasižadėti nesinori. Ateityje – matysim. Reikia sveikatą žiūrėti, gydytis, sąnariukai jau biskį kruta. Čia jau tokia viltis 2023-iems, kad pasveikt. Iš šių metų tikiuosi ir viliuosi, kad karai pasibaigtų, infliacija mažėtų. Aišku, ir kainos nekiltų, žada ir pensiją didinti. Anūkas šiek tiek sirguliuoja – sveikatos jam linkiu.







Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.