Padėkojo vieni kitiems

samuoliene bociai
Nuotr. Šakių pensininkų bendrijos „Bočiai“ pirmininkė ir Šakių seniūnijos neįgaliųjų draugijos koordinatorė Liuda Samuolienė kasmet sukviečia į padėkos popietę, kad pasidalintų gerumu su gausiu būriu pagalbininkų.


Prasidėjus prasmingam adventinio susikaupimo laikotarpiui, Šakių pensininkų bendrija „Bočiai“ pakvietė į padėkos popietę, kurios metu padėkota dideliam būriui organizacijos draugų, savivaldybės ir neįgaliųjų organizacijų atstovams.
 
Popietė vyko gruodžio 12 d., Advento laiku, todėl simboliška, kad popietę giesme pradėjo vienuolės Rubelinda, Rosalija ir Doris.

„Ateini, kai man reikia tavo rankos. Ašarą nubrauki, kai man būna labai sunku. Ir gerumą tarytum duonos riekę su mumis daliniesi perpus“, – į popietės dalyvius kreipėsi vedėja Dalytė Šaulienė.

Jos kolegė Česė Simanavičienė dar pridūrė, kad šiandien taip norisi padėkoti vieni kitiems, paspausti ranką rajono vadovams, tarnautojams, nevyriausybinių organizacijų nariams ir daugeliui kitų pagalbininkų. Visus juos Šakių pensininkų bendrijos „Bočiai“ pirmininkė ir Šakių seniūnijos neįgaliųjų draugijos koordinatorė Liuda Samuolienė kvietė į sceną, atsidėkojo įteikdama po ateinančių metų kalendorių.

Už nuoširdų darbą suburiant bendraminčius „Bočių“ pirmininkei L. Samuolienei buvo įteiktas Seimo narės Irenos Haase padėkos raštas. Neišblėstančios energijos, sveikatos popietės dalyviams linkėjo ir kiti svečiai.

Tradiciškai gruodį susirenkančius į metinę šventę „Bočius“ pasveikinti atvyko rajonas meras Edgaras Pilypaitis.

„Šviesos akivaizdoje, tiesdami ranką vienas kitam, žvelgdami į akis ir šypsodamiesi, pasitikime gražiausias metų šventes, o į naujuosius metus įženkime atgimę naujai ir toliau vienas kitam padėdami“, – popietės dalyviams linkėjo meras.

„Bočių“ išsakytus padėkos žodžius keitė Šakių meno mokyklos moksleivių koncertas, popietę vainikavo armonikierius Algirdas Šuopys.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.