Nudžiugino rajono neįgaliuosius

neigaliejiTarpušventyje Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė su bendražygiais lankė vargingai gyvenančius šios sąjungos narius.

Tradiciškai didžiųjų švenčių proga Šakių rajono žmonių su negalia sąjungos vadovybė vykdė akciją, kurios metu lankė ir parėmė vargingai gyvenančius žmones. Sąjungos pirmininkė Stasė Vasaitienė drauge su Danute Grimalauskiene, Brone Murauskiene, Lilija Grigaitiene ir Kalėdų seneliu aplankė per 70 sąjungai priklausančių neįgaliųjų. Be to, akcijos įgyvendintojai aplankė dar keletą seniūnijose gyvenančių ir sunkiai besiverčiančių žmonių. Moterys nepamiršo ir Patašinėje gyvenančios šeimos, kuri dar visai neseniai nukentėjo nuo gaisro. Dėl nelaimės be pastogės liko ir šeimoje augantys trys mažamečiai.  

Visiems aplankytiesiems moterys įteikė po maisto paketą, kurį surinko akcijos „Maisto bankas“ metu. Nuo gaisro nukentėjusiai šeimai dovanojo ne tik maisto, bet ir drabužių.
 
Kaip teigė sąjungos pirmininkė S. Vasaitienė, aplankytieji žmonės neslėpė susijaudinimo ir dėkingumo. Kai kuriems sunkiai gyvenantiems neįgaliesiems moterys padėjo pasitvarkyti ir buityje. Pasak S. Vasaitienės, ne pirmus metus jų vykdomą labdaringą veiklą noriai palaiko ir vietos verslininkai. Šiai veiklai šiemet neabejingi liko UAB „Gulbelė“, Šakių „Caritas“, UAB „Lukšių pieninė“ bei dar vienas verslininkas, nepanoręs skelbti savo pavardės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px