Vandentiekio gedimas trumpam paliko be vandens

Sekmadienio vakarą Šakių mieste lopšelio-darželio „Klevelis“ teritorijoje trūkęs vandentiekio vamzdis paliko pirmadienio rytą tiek darželį, tiek aplinkinius gyvenamuosius namus be vandens.

Kaip sako UAB „Šakių vandenys“ direktorius Kęstutis Vilkauskas, vandentiekio vamzdžio avarija įvyko, matyt, sekmadienio vakarą, nes iš gyventojų pranešimas gautas dar apie 23 valandą. 150 mm vamzdis trūko paties darželio teritorijoje. Po pranešimo UAB „Šakių vandenys“ darbuotojai iš karto pradėjo šalinti gedimus ir dirbo netgi iki 3 valandos nakties, tačiau visiškai gedimo pašalinti nepavyko, todėl reikėjo laukti ryto, kada gyventojai išeis į darbus, kad galėtų užsukti vandenį gyvenamajam rajonui ir toliau tęsti darbus. Pasak direktoriaus, gedimas nebuvo didelis, tačiau jo šalinimui trukdė tai, kad toje vietoje yra išvedžiota labai daug komunikacijų. Dėl šios priežasties, darbuotojai negalėjo dirbti su technika – daugiausia darbas vyko rankomis, todėl ilgiau užtruko to gedimo šalinimas. Pirmadienio popietę gedimas ne tik buvo pašalintas, bet ir vėl atstatytas geriamojo vandens tiekimas.
 
Lopšelio-darželio „Klevelis“ auklėtiniai pirmadienį iki pietų turėjo būti paimti iš darželio, nes darželis negalėjo dirbti, kol jame nebuvo geriamojo vandens.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px