Pirmininko rinkimus atidėjo

Lapkričio 6 d. turėjusi vykti Šakių medžiotojų-žvejų draugijos (MŽD) septintoji eilinė konferencija neįvyko – ji dėl šalyje siaučiančios pandemijos atidėta neterminuotam laikui.

Konferencijos metu įprastai yra išklausoma draugijos pirmininko ataskaita. Turėjo vykti nauji draugijos ir valdybos pirmininko rinkimai, nes jau sukako ketveri metai, kai Šakių MŽD vadovauja Algimantas Glikas. Kaip sako draugijos medžioklės žinovas Gintautas Liepuonis, iš pradžių buvo svarstoma, kaip konferenciją surengti nuotoliniu būdu, tačiau vėliau šios minties atsisakyta, nes nėra būdo, kaip tokiu atveju suorganizuoti skaidrius rinkimus, kad balsavimas nebūtų suklastotas.
 
„Dar valdybos pirmininką renka 24 valdybos nariai. Tokį kiekį galima sukontroliuoti, tačiau visus medžiotojus, kurie renka draugijos pirmininką, sukontroliuoti nėra techninių galimybių, kad tikrai būtent tas asmuo ten nubalsavo, o ne vienas už kelis ir panašiai. Be to, Registrų centro nuostatos leidžia nukelti šią procedūrą, nes situacija yra neeilinė, kai šalyje siaučia pandemija“, – aiškino G. Liepuonis.

Šiuo metu Šakių MŽD priklauso 560 narių, kurie pasiskirsto po 24 rajono medžiotojų būrelius ir klubus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.