Tradicinėse štangos spaudimo varžybose – šakiečių pergalės

Balandžio 18 dieną rajono savivaldybės Jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko kasmetinės štangos spaudimo varžybos. Į jas atvyko gausus būrys sportininkų iš visos Lietuvos. Tarp jų - ir šakiečiai, pasiekę ypač gerų rezultatų.
 
Moterų kategorijoje pirmąją vietą užėmė Daiva Meletaitienė. Antroje vietoje liko Aurelija Šukytė. Trečiąją vietą užėmė Rimantė Naujokaitytė. Jaunučių kategorijoje geriausiai pasirodė Vaidas Jakštys. Antrąją vietą iškovojo Daumantas Lekavičius. Trečias liko Lukas Šileika. Jaunių kategorijoje nugalėtoju tapo Edvinas Ignatavičius. Antrąją vietą laimėjo Henrikas Ignatavičius. Trečiąją vietą užėmė Saulius Jakštys. Jaunimo kategorijoje pirmas buvo Edvinas Zubrus. Antras liko Rokas Černiauskas. Trečiąją vietą iškovojo Tomas Tomkus.

Suaugusiųjų iki 83 kg grupėje nugalėjo Nerijus Bimbiris. Antrąją vietą laimėjo  Karolis Šniepis. Trečioje vietoje liko Egidijus Matulaitis. Suaugusiųjų virš 83 kg grupėje geriausią rezultatą parodė ir absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Deividas Albušis. Antrąją vietą iškovojo Gintaras Kriaučiūnas. Trečias liko Darius Stankevičius. Veteranų kategorijoje pirmąją vietą laimėjo Artūras Virbickas. Antras liko Rimantas Simokaitis. Trečiąją vietą užėmė Laimonas Rudokas.

Visi prizininkai buvo apdovanoti Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus įsteigtais medaliais, diplomais ir taurėmis bei vertingomis rėmėjų „Fitsport“ ir „Aletovis“ dovanomis. Varžybas organizavęs Šakių sporto klubas „Fortūna“ dėkoja visiems dalyviams ir jų rėmėjams: „Fitsport“, Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriui, „Impress“, MB „Sulciukas“ bei Šakių sporto klubui „Audra“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px