Pasižymėjo Kriūkų krepšininkai

Praeitą savaitgalį Naisiuose (Šiaulių r.) dvi dienas vyko Lietuvos kaimo bendruomenių festivalis „Naisių vasara 2016“. Jame gerų rezultatų pasiekė ir mūsų rajono sportininkai.

Festivalio metu vyko ne tik kultūriniai renginiai, tačiau ir sportinės žaidynės, kuriose sportininkai rungėsi devyniose rungtyse. Mūsų rajono bendruomenių sportininkai startavo trijose iš jų.

Virvės traukimo rungtyje dalyvavo rajono seniūnijų žaidynių nugalėtojai – Lukšių bendruomenės sportininkai. Deja, šį kartą fortūna nuo jų nusisuko. Gana neblogai pasirodė šakietis tarybos narys Kęstutis Smirnovas 24 kg svarsčio rovimo rungtyje. Iš aštuonių dalyvių jis buvo ketvirtas.
 
Geriausiai pasirodė Kriūkų bendruomenės krepšininkai 3x3 rungtyje. Jie iškovojo garbingą antrą vietą (iš viso dalyvavo 21 komanda). Taures ir medalius parsivežė Kriūkų žaidėjai Adomas ir Povilas Stanaičiai, Martynas Karpičius ir Lukas Karalius.

Beje, kaip teigia festivalyje dalyvavęs sporto entuziastas Juozas Jonuška,  tik dėl blogo oro bei nesusigaudymo 2 minučių sistemos lentelėse be finalinės kovos pirmoji vieta atiteko kitiems, o mūsiškiai dar kartą dėl antros–trečios vietos turėjo įrodyti savo pranašumą.

Šios krepšininkų kovos vyko duobėtose, palaido žvyro aikštelėse. „Organizatoriams tai garbės nedaro“, – pastebėjo J. Jonuška.

„Visų sportininkų, vykusių į žaidynes, vardu nuoširdžiai dėkojame Šakių savivaldybės administracijai už suteiktą transportą“, – kalbėjo J. Jonuška.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.