Sezoną „Vytis“ pradėjo triuškinančiomis pergalėmis

Savaitgalį prasidėjo Nacionalinės krepšinio lygos sezonas, kuriame Šakių „Vytis“ startavo itin užtikrintai – varžovus įveikė surinkę triženklį taškų kraitį.

Penktadienį Aurimo Jasilionio treniruojamas klubas savų žiūrovų akivaizdoje 100:62 (28:12, 24:14, 20:13, 28:23) neturėjo vargo su Molėtų „Ežerūnu“.
 
Komandą į pergalę vedė Edvinas Jezukevičius, pelnęs 19 taškų, beje, ir lemtingąjį 100-ąjį tašką, Karolis Babkauskas ir Paulius Beliavičius pridėjo po 12, Brianas Wanamakeris 11, Šarūnas Vingelis ir Gytis Radzevičius surinko po 10 taškų.

Po rungtynių treneris negailėjo pagyrų komandai, kuri, jo žodžiais, susikaupusi buvo nuo pirmų rungtynių minučių – tai ir lėmė pergalę.

Puikiai tritaškius pataikė, dar kartą 100 taškų ribą pasiekė ir antrąją pergalę į sąskaitą „Vytis“ įsirašė ir šeštadienį. Svečiuose rezultatu 106:67 (35:14, 25:24, 25:21, 21:8) krepšininkai sutriuškino Kauno KTU krepšininkus.

Šakių komandoje pasižymėjo visi 12 krepšininkų. „Vyčio“ krepšininkai pataikė net 17 tritaškių iš 30 bandymų (56 proc.).

Rezultatyviausiai žaidė Karolis Babkauskas, pelnęs 24 taškus, Aurelijus Pukelis surinko 16, Edvinas Jezukevičius 13, Paulius Beliavičius 10, Gytis Radzevičius ir Brianas Wanamakeris po 9, Šarūnas Vingelis 8 taškus.

A. Jasilionis po mačo aiškino, kad jo komanda privalėjo mesti tritaškius.

„KTU tankino gynybą, todėl mums neliko ką daryti. Šioje lygoje turi mesti ir įmesti. Varžovai mus išmušė iš vėžių, bet ir jie turi imtis veiksmų, nes aukštaūgių neturi, yra panašaus ūgio komanda“, – teigė treneris.

Kitas rungtynes „Vytis“ žais spalio 13 dieną namuose su Marijampolės „Sūduva-Mantinga“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px