Sezoną „Vytis“ pradėjo triuškinančiomis pergalėmis

Savaitgalį prasidėjo Nacionalinės krepšinio lygos sezonas, kuriame Šakių „Vytis“ startavo itin užtikrintai – varžovus įveikė surinkę triženklį taškų kraitį.

Penktadienį Aurimo Jasilionio treniruojamas klubas savų žiūrovų akivaizdoje 100:62 (28:12, 24:14, 20:13, 28:23) neturėjo vargo su Molėtų „Ežerūnu“.
 
Komandą į pergalę vedė Edvinas Jezukevičius, pelnęs 19 taškų, beje, ir lemtingąjį 100-ąjį tašką, Karolis Babkauskas ir Paulius Beliavičius pridėjo po 12, Brianas Wanamakeris 11, Šarūnas Vingelis ir Gytis Radzevičius surinko po 10 taškų.

Po rungtynių treneris negailėjo pagyrų komandai, kuri, jo žodžiais, susikaupusi buvo nuo pirmų rungtynių minučių – tai ir lėmė pergalę.

Puikiai tritaškius pataikė, dar kartą 100 taškų ribą pasiekė ir antrąją pergalę į sąskaitą „Vytis“ įsirašė ir šeštadienį. Svečiuose rezultatu 106:67 (35:14, 25:24, 25:21, 21:8) krepšininkai sutriuškino Kauno KTU krepšininkus.

Šakių komandoje pasižymėjo visi 12 krepšininkų. „Vyčio“ krepšininkai pataikė net 17 tritaškių iš 30 bandymų (56 proc.).

Rezultatyviausiai žaidė Karolis Babkauskas, pelnęs 24 taškus, Aurelijus Pukelis surinko 16, Edvinas Jezukevičius 13, Paulius Beliavičius 10, Gytis Radzevičius ir Brianas Wanamakeris po 9, Šarūnas Vingelis 8 taškus.

A. Jasilionis po mačo aiškino, kad jo komanda privalėjo mesti tritaškius.

„KTU tankino gynybą, todėl mums neliko ką daryti. Šioje lygoje turi mesti ir įmesti. Varžovai mus išmušė iš vėžių, bet ir jie turi imtis veiksmų, nes aukštaūgių neturi, yra panašaus ūgio komanda“, – teigė treneris.

Kitas rungtynes „Vytis“ žais spalio 13 dieną namuose su Marijampolės „Sūduva-Mantinga“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.