Sėkmingas savaitgalis grappling imtynininkams

Lapkričio 25 d. Utenos daugiafunkciniame sporto komplekse vyko Lietuvos atviras grappling imtynių čempionatas, kuriame puikiai pasirodė ir Šakių sporto klubo „Audra“ bei „Ošimas“ sportininkai.

Nors grappling imtynės yra dar labai jauna sporto šaka Lietuvoje, tačiau ja besidominčių ir sportuojančių gretos kaskart vis didėja. Šįkart į čempionatą susirinko apie 150 sportininkų iš JAV, Rusijos bei įvairių Lietuvos miestų – Vilniaus, Jonavos, Šakių, Ukmergės, Kauno, Pakruojo, Šiaulių, Radviliškio, Klaipėdos, Elektrėnų, Švenčionių ir Utenos.
 
Puikius rezultatus pasiekė ir pirmąsias vietas tarp merginų iškovojo sporto klubo „Ošimas“ sportininkės Ieva Smirnovaitė, Auksė Kaušiūtė, Benita ir Evelina Eidikytės; antrąsias vietas laimėjo Greta Rolskytė, Vakarė Eidukaitytė. Trečioji vieta atiteko Emilijai Andrijauskaitei.

Tarp vaikinų čempionais tapo „Audros“ sportininkai Modestas Merkevičius, Linas Sniečkus, „Ošimo“ sportininkai Vygaudas Kaušius, Ernestas Varankevičius, Deividas Sruoginis ir Robertas Gruodis. Net dvi pirmąsias vietas (svorio kategorijoje iki 84 kg ir virš 84 kg) iškovojo Marius Juočiūnas („Audra“). Antrosios vietos atiteko Mantui Stanaičiui („Audra“) bei „Ošimo“ sportininkams Lukui Sutkaičiui, Tomui Mulvinskui, Arnui Eidukaičiui. Trečiosios vietos medaliais pasipuošė „Audros“ sportininkai Ignas Žekonis, Augis Povilaitis bei „Ošimo“ klubui atstovaujantis Ernestas Varankevičius.

Prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis. Sportininkus varžyboms paruošė Šakių JKSC ir sporto klubo „Audra“ trenerė Neringa Žebrauskienė ir sporto klubo „Ošimas“ treneris Vytautas Smirnovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.