Krepšininkai laiką leido Žvaigždžių dienoje

stanevicius
Nuotr. Tritaškių konkursą laimėjo „Lekėčių“ komandos atstovas Aurimas Stanevičius, įmetęs 13 taškų.


Praėjusį sekmadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre (JKSC) vyko jau tradicine tampanti Žvaigždžių diena, kurios metu netrūko rungčių, o puikias emocijas dovanojo rungtynės, kuriose susitiko Šakių krepšinio lygos (ŠKL) žvaigždžių ir Regionų krepšinio lygos (RKL) krepšininkai.
 
Renginį pradėjo tritaškių konkursas, kuriame dalyvavo 15 dalyvių. Pusfinalyje geriausią rezultatą parodė Artūras Kušlevičius („Splitas“), surinkęs 19 taškų, ir Aurimas Stanevičius, įmetęs 13 taškų. Finale sėkmė šypsojosi „Lekėčių“ komandos atstovui A. Stanevičiui, kuris surinko 10 taškų tapo ir rungties nugalėtoju. Antroji vieta atiteko A. Kušlevičiui, o trečioji Eduardas Mačiuliui („Skveras“).

Tarp 12 dalyvių įgūdžių rungties pirmajame etape geriausiai pasirodė ir į finalą pateko M. Stankūnas („Trigada“), Ignas Venskūnas („Splitas“), Deividas Urbanavičius („Skydas“) ir Lukas Sėdaitis („Gelgaudiškis“). Finale geriausią laiką parodė Matas Stankūnas, užduotį atlikęs per 28,6 s ir tapęs rungties nugalėtoju. Antroji vieta atiteko I. Venskūnui, o trečioji D. Urbanavičiui.

Dėjimų konkurse užsiregistravo vienintelis Almantas Liepuonis („Valjona“), jam į dvikovą neišdrįso stoti nė vienas ŠKL krepšininkas. Taigi krepšininkas ir tapo rungties nugalėtoju.

Pačioje masiškiausioje karavano rungtyje (dalyvavo 32 dalyviai) jėgas galėjo išbandyti ir žiūrovai, ir ŠKL krepšininkai, o geriausiai sekėsi ir rungtį laimėjo Tomas Butkus.

Žvaigždžių dienos rungtynės vyko tarp ŠKL žvaigždžių ir RKL krepšininkų.

Komandos nuo pat pradžių džiugino aktyviu ir gražiu žaidimu, kūrė daug greitų atakų, o Gytis Sutkus ir Lukas Karalius savo dėjimais drebino krepšio konstrukcijas. Kitoje pusėje dėjimais nenusileido ir RKL komandos įžaidėjas A. Liepuonis bei Adomas Stanaitis. Intrigos netrūko ketvirtajame kėlinyje, ypač pabaigoje, tačiau galiausiai susitikimas baigėsi ir rungtynes 102:101 (19:27, 18:28, 36:17, 29:29) laimėjo RKL krepšininkai. Laimėjusios komandos naudingiausiu žaidėju tapo A. Liepuonis, o ŠKL Žvaigždžių rinktinėje – G. Sutkus.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė A. Liepuonis, pelnęs 25 tšk. (5 rez. perd.), A. Stanaitis pridėjo 24 tšk. (8 atk. kam.), Paulius Balčiūnas 17 tšk. (5/9 tritšk. met.)

ŠKL rinktinės ekipoje rezultatyviausiai pasirodė  G. Sutkus, surinkęs 21 tšk. (9 atk. kam.), T. Butkus 17 tšk. (6 atk. kam.) L. Karalius 12 tšk. (7 atk. kam.).

Žvaigždžių dieną, kuria siekiama ne tik populiarinti krepšinį, bet ir pagerbti geriausius rajono krepšininkus, skatinti fizinį aktyvumą, organizavo ŠKL (prezidentas Žilvinas Sniečkus) bei JKSC.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.