Sportininkai pasitikrino jėgas

Praėjusį penktadienį sporto klube „Audra“ vyko bendro fizinio pasirengimo varžybos, kuriose sportininkai rungtyniavo septyniose amžiaus grupėse ir turėjo atlikti šias keturias sportines užduotis: šuolis iš vietos į tolį, atsispaudimai, prisitraukimai, atsisėdimas ir atsigulimas per 30 s. Šiomis varžybomis sportininkai ne tik pasitikrino savo ištvermę, jėgą, bet ir įveikė savo baimes.

Jauniausių ir mažiausių grupėje geriausiai sekėsi ir aukso medalį iškovojo Danielius Murauskas, sidabras atiteko Danieliui Žilioniui, o bronza – Robertui Dockaičiui.
 
2008–2009 m. sportininkų grupėje geriausiai sekėsi ir pirma vieta atiteko Augustui Stonkui, antra – Normantui Preikšui, trečia – Mykolui Prapuoleniui.

2006–2007 metų grupėje auksas atiteko Joriui Lebedžinskui, sidabras Antanui Tarnauskui ir bronza Dovui Stankaičiui.

2003–2005 m. grupėje pirmą vietą iškovojo Ignas Žekonis, antrą vietą užėmė Vakaris Saukaitis, trečią – Adolfas Preisas.

Tarp vyriausių geriausiai sekėsi Mantui Stanaičiui, antras liko Linas Sniečkus, bronza atiteko Augiui Povilaičiui.

Šauniai pasirodė klubo mergaitės, kurios savo rezultatais net lenkė daugelį vaikinų. Tai Estela Stankaitytė ir Karolina Saukaitytė. Sportininkės pasipuošė aukso medaliais.

Sportininkus varžyboms ruošia ir treniruoja JKSC, Šakių sporto klubo „Audra“ mokytoja-trenerė Neringa Žebrauskienė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.