Šventėje – ir varžybų, ir gerų emocijų dvasia

neigaliuju zaidynes rakauskas
Šakių rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkas Saulius Rakauskas (kairėje) pasidžiaugė dalyvių gausa, kad tradicija susirinkti sportuoti ir pasivaržyti po dvejų metų pertraukos vėl tęsiama. D. Pavalkio nuotr.

Lina POŠKEVIČIŪTĖ

Lapkričio 17 d. Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre (JKSC) vyko rajono neįgaliųjų sporto šventė, kurioje per 80 dalyvių varžėsi baudų metimo, rankų lenkimo, smiginio, kamuoliuko mėtymo į taikinį rungtyse.

Sporto šventę pradėjęs ir sportininkus pasveikinęs Šakių rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkas Saulius Rakauskas pasidžiaugė dalyvių gausa, kad tradicija susirinkti pasportuoti, pasivaržyti po dvejų metų pertraukos vėl tęsiama.

„Susirinkom šiandien ne liūdėti, nesiskųsti, o pabendrauti, pasivaržyti. Linkiu visiems gerų startų“, – linkėjo S. Rakauskas.

Idėja surengti sporto šventę pasidžiaugė sportininkus pasveikinęs rajono meras Edgaras Pilypaitis. Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Aštrauskas šventės dalyviams linkėjo į salę rinktis ne tik kartą per metus, o dažniau. Sėkmės varžantis rungtyse, gražaus pasibuvimo linkėjo ir savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Pilypaitytė. Sveikinimo žodžius skyrė Kultūros ir meno tarybos pirmininkė Rima Rauktienė, o S. Rakauskas dėkojo šventės rėmėjui UAB „Gulbelė“ ir jos vadovui Arūnui Tarnauskui už skirtą aprangą – marškinėlius bei JKSC kolektyvui, teisėjams už galimybę būtent centre surengti neįgaliųjų sporto šventę.

Pasirinkę labiausiai patinkančias sporto šakas, dalyviai pradėjo varžytis. Baudų metimai geriausiai sekėsi Remigijui Tumosai, antras buvo Almantas Šimkus, trečias liko Jonas Bacevičius. Tarp moterų nepralenkiama buvo gelgaudiškietė Aldona Bartkuvienė, antra vieta pasidalino po vienodai taškų surinkusios sudargietės Violeta Trumpaitienė ir Regina Lenktaitienė.

Smiginio rungtyje pirmas buvo šakietis Mindaugas Pališkis, antras – Gediminas Šniepis, o trečias – liepalotiškis Albinas Baranauskas. Tarp moterų pirmą vietą iškovojo sudargietė Anelė Vaitkevičienė, antrą – kriūkietė Živilė Vedegienė, trečią – sudargietė Marija Janušaitienė.

Rankų lenkime pirmas buvo R. Tumosa, antras – Romas Lekšaitis, trečias – Albinas Endziulis. Tarp moterų geriausiai sekėsi pirmą vietą iškovojusiai V. Trumpaitienei, antra liko Marija Makūnienė, o trečia – Virginija Bataitienė.

Mėtyti kamuoliuką į taikinį geriausiai sekėsi Kaziui Baltrušaičiui, antras liko Almantas Šimkus, trečias – Arvydas Apinavičius. Moterų grupėje pirma buvo Aldona Skaisgirienė, antra – Aldona Bartkuvienė, o trečia – Agnė Baltrušienė.

Nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, visi gavo dalyvio pažymėjimus, o svarbiausia – sveikatos ir neišblėstančių geros nuotaikos akimirkų.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.