Naujuosius metus „Zanavykas“ pradėjo pergale

Praėjusį penktadienį Šakių „Zanavykas“ 2014 metus Nacionalinėje krepšinio lygoje  pradėjo pergalingai ir savų žiūrovų akivaizdoje, rezultatu 95:89, nugalėjo Plungės „Olimpą“ bei į savo sąskaitą įsirašė jau vienuoliktąją pergalę. Tačiau kitą dieną šakiečiai turėjo pripažinti „Vilniaus – MRU“ ekipos pranašumą.
 
Pirmuosius du kėlinius šakiečiai sugebėjo perimti iniciatyvą į savo rankas ir sėkmingiau žaidė tiek gynyboje, tiek puolime. Trečiajame kėlinyje žemaičiai vos per dvi minutes skirtumą sumažino iki penkių taškų, kas privertė „Zanavyko“ ekipos vyriausiąjį trenerį Giedrių Žibėną paprašyti minutės pertraukėlės. Po jos aikštelės šeimininkai žaidė užtikrinčiau ir prieš lemiamą kėlinį sugebėjo išsaugoti dviženklį pranašumą – 78:66.

Ketvirtajame kėlinyje šakiečiai užtikrintai laikė iniciatyvą savo rankose. Nors paskutinėmis minutėmis svečiai nekėlė baltos vėliavos, tačiau viskas, ką jiems pavyko padaryti, tai tik sumažinti skirtumą iki šešių taškų. Rungtynes, rezultatu 95:89, laimėjo „Zanavykas“. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo: V. Šumskis (24 taškai), P. Kleiza ir P. Parachomikas (po 14 taškų), P. Abramavičius (12 taškų), P. Beliavičius (11 taškų) ir V. Vaikšnis (10 taškų). Plungės „Olimpo“ komandoje rezultatyviausiai žaidė: D. Vaitelis (28 taškai), O. Kaminskis (18 taškų), Ž. Jocys (14 taškų) ir E. Gintvainis (10 taškų).

Kitos dienos rungtynės su „Vilnius – MRU“ komanda šakiečiams tokios sėkmingos nebuvo - savų žiūrovų akivaizdoje, rezultatu 67:71, jie turėjo pripažinti svečių pranašumą. Nuo pat pirmųjų žaidimo minučių aikštelėje vyko įnirtinga kova. Vilniečiai žaidė užtikrintai ir sugebėjo išsaugoti pranašumą iki pačios rungtynių pabaigos. Pirmąjį kėlinį jie laimėjo septynių, antrąjį – dešimties, trečiąjį – 15 taškų persvara. Ketvirtajame kėlinyje šakiečiai įstengė sumažinti skirtumą iki devynių taškų, tačiau rungtynes pralaimėjo rezultatu 67:71. „Zanavyke“ geriausiai žaidė P. Kleiza, įmetęs 21 tašką, P. Beliavičius, pelnęs 12 taškų, ir V. Šumskis, pataikęs 11 taškų. „Vilnius-MRU“ komandoje prie pergalės daugiausiai prisidėjo: A. Udras  (21taškas), T. Padegimas (13 taškų) ir V. Lukša (12 taškų).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px