Bėgime dalyvavo rekordinis dalyvių skaičius

begimas sintautaiMinint Sausio 13 – osios įvykius, Sintautuose jau devintą kartą  buvo surengtas bėgimas „Sintautai – 2014“ seniūno Kęstučio Birbilo taurei laimėti. Norinčiųjų dalyvauti bėgime ir šiemet nestigo. Įveikti beveik aštuonių kilometrų distanciją panoro net 60 dalyvių iš mūsų ir Vilkaviškio rajonų.
 
Nuotr. Devintą kartą Sintautuose vykęs bėgimas, skirtas Sausio 13 – osios įvykiams atminti, sulaukė didelio jaunimo susidomėjimo.
 
Startą 60 bėgimo entuziastų, kaip įprastai, davė rajono savivaldybės administracijos direktorius Juozas Puodžiukaitis. Jauniausiam bėgimo dalyviui sintautiečiui Ugniui Savickui – septyneri, vyriausiam bėgimo veteranui Gediminui Dovydaičiu – 61 – eri.

Berniukų iki 13 metų amžiaus grupėje pirmasis distanciją įveikė Ernestas Ulvydas. Antras atbėgo Deividas Merčaitis, trečias – Nojus Duoba.  Vaikinų nuo 14 iki 17 metų amžiaus grupėje rezultatai tokie patys kaip ir praėjusiais metais. Greičiausias buvo Mantas Šmigelskis. Antras liko Mantas Šitkauskas. Trečias atbėgo Mantas Ūsas. Vyrų nuo 18 metų amžiaus grupėje pirmasis finišo liniją kirto Ričerdas Musvydas. Antras atbėgo Modestas Mikelaitis. Trečias liko Mindaugas Damidavičius.

Mergaičių iki 14 metų amžiaus grupėje greičiausia buvo Raminta Šuopytė. Antroji liko Raminta Prapuolenytė. Trečia atbėgo Gintarė Janulaitytė. Merginų ir moterų 15 ir daugiau metų amžiaus grupėje pirmoji finišavo Vilma Dulinskaitė, antroji – Vaida Janušauskienė, trečioji – Ugnė Banackaitė.

Absoliučiu bėgimo nugalėtoju, kaip ir keletą metų iš eilės, tapo 28 metų vilkaviškietis Nerijus Markauskas, kuriam ir buvo įteikta Sintautų seniūno taurė. Jis aštuonių kilometrų distanciją įveikė per 23 minutes 19 sekundžių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.