Ar reikia mažinti seniūnijų skaičių?

klausimelis 08 01Rolandas iš Šakių:

Sujungus kelias seniūnijas į vieną, sunkiausia būtų vyresnio amžiaus žmonėms. Jeigu seniūnijos centras būtų toliau, tai kaip jiems reikėtų nuvykti, nes seni žmonės neturi automobilio, o maršrutiniai autobusai retai važinėja. Jaunimui gal ir paprasčiau, – jiems dėl susisiekimo problemų nebūtų. Nežinau, man atrodo, nereikėtų seniūnijų mažinti.




klausimelis 08 01 2Stasys iš Plokščių:

Gal ir nereikėtų mažinti. Dabar žmonėms patogu, kai gali kreiptis į savo seniūniją. Jeigu panemunėj sujungs Plokščius su Gelgaudiškiu, tai žmonės be darbų liks. Dabar pas mus Plokščiuose seniūnija gerai dirba, turim tris bendroves, seniūnijos žmonės visada sulaukia pagalbos. Manau, Plokščių seniūnija tikrai turėtų likti.



Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px