Ar pritariate atsisveikinimui su mirusiuoju netradicinėje aplinkoje?

klausimelis 05 04Vilma iš Šakių:

Pritarčiau, jei velionis būtų to pageidavęs. Man būtų normalu atsisveikinti su urna gamtoje ar kavinėje prie kavos puodelio. Tradicijos keičiasi. Kitur irgi taip daro. Pati urnos namuose nelaikyčiau, kaip ir kryžių, mirusio žmogaus rūbų ir daiktų, bet žmonės turi patys nuspręsti.  




klausimelis 05 04 2Bronė iš Panovių:


Aš esu prieš netradicinę aplinką. Atsisveikinimas su urna restorane ar gamtoje man yra nepriimtinas. O ir dėl mirusiojo kūno sudeginimo taip pat abejočiau, nebent žmogus gyvas būdamas būtų išreiškęs tokią valią. Urną būtina palaidoti, nes jomis greitai galima visus namus apsistatyti, nebūtų kur praeiti.



Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px