Ar pastebite nepotizmo apraiškų rajone?

klausimelis 12 13Zita iš Griškabūdžio sen.:

Konkrečių faktų nežinau, tik girdėjusi esu. Jei aukštesnėse pareigose dirba tėvai, dažnai vieta atsiranda ir vaikams bei draugams. Juk ne veltui kalbama, kad nepotizmas egzistuoja. Kovoti su juo reikia įstatymais, nes žmonės yra silpni, visada pasinaudos proga – pasidaryti gyvenimą sau ir artimiesiems lengvesnį. Turėtų būti pirmoje vietoje žmogaus išsilavinimas, nežiūrint į jo giminystės ryšius. Manau, kad nepotizmo atvejų nemažai išlenda Seime.





klausimelis 12 13 2Regina iš Šakių:


Šakių savivaldybe aš pasitikiu ir negalvoju, kad pagal pažintis ar giminystės ryšius joje kas būtų įdarbinti, bent jau negirdėjau. O kas vyksta kitose įstaigose šiuo klausimu, žinokit, nelabai domiuosi, gyvenu savo gyvenimą. Manau, jeigu žmogus turi išsilavinimą, yra tam darbui tinkamas ir jeigu yra laisva darbo vieta, tikrai bus priimtas.








Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px