Kriminalai (2014-07-29)

Rasta negyva moteris
Liepos 23 dieną gautas R. F., gyvenančios Kaune, Baltų pr., pranešimas, kad apie 11.30 val., atvykusi į motinai B. S. ( gim. 1926 m.) priklausančią sodybą, esančią Sintautuose, P. Vaičaičio g.,   kambaryje rado jos kūną be išorinių smurto žymių. Mirusios moters kūnas išvežtas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Kauno ekspertinį skyrių, kur bus atliekamas tyrimas.

Pasikorė girėniškis
Liepos 23 dieną gautas pranešimas, kad apie 20.30 val. B. M., gimusi 1960 m., grįžusi į namus, esančius Šakių seniūnijos Girėnų kaime, rado kilpoje savo vyro S. M., gimusio 1956 m., kūną. Išorinių smurto žymių nenustatyta. Mirties priežasčiai nustatyti S. M. kūnas išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie  LR Teisingumo ministerijos Kauno ekspertinį skyrių.

Vagystės iš ganyklų
Liepos 24 dieną gautas Kidulių seniūnijos Voverių kaimo gyventojo V. E. (gim. 1950 m.)  pranešimas, kad apie 7.30 val. jis pastebėjo, jog iš ganyklos, esančios Burbiškių kaime, pavogti jam priklausantys melžimo agregatas su benzininiu varikliu, elektrinis piemuo, 12 V akumuliatorius, 4 plastikiniai kibirai. Nuostolis - 3524 litai, turtas apdraustas.

Liepos 24 dieną gautas dar vieno Voverių kaimo gyventojos D. Č. (gim. 1967 m.) pranešimas, kad apie 9.30 val. ji pastebėjo, jog iš ganyklos, esančios Kidulių seniūnijos Degėsių kaime, buvo pagrobti jai priklausantys elektrinis piemuo, 12 V akumuliatorius „Goldstar“ ir savadarbė metalinė dėžė. Nuostolis - 400 litų.

Pavogė automobilį
Liepos 25 dieną gautas J. S. pranešimas, kad apie 8.30 val. vyriškis pastebėjo, jog iš jam priklausančio užrakinto garažo, esančio Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Panovių kaime, atrakinus garažo spyną, buvo pavogtas jam priklausantis automobilis „VW Polo“.

Susimušė
Liepos 26 dieną gautas Šakių seniūnijos Bundzų kaimo gyventojos E. V. (gim. 1982 m.) pranešimas, kad apie 20.30 val. jos motinai B. Z. priklausančioje sodyboje, svirno palėpėje, po žodinio konflikto ją sumušė sugyventinio M. J. broliai G. J. ir S. J. Šakių ligoninėje nustatyta, kad E. V. sumušta nugara, o M. J. diagnozuotas  kairės ausies sumušimas, apatinės lūpos muštinė-kirstinė žaizda.

Girtas ir su peiliu
Liepos 27 dieną gautas Kidulių seniūnijos Gudlaukio kaimo gyventojo D. B. (gim. 1972 m.) telefoninis pranešimas, kad jį peiliu sužalojo nepažįstamas asmuo. Nustatyta, kad liepos 27  dieną V. A., gimęs 1961 m., gyvenantis Gudlaukio kaime, tarpusavio konflikto metu peiliu sužalojo D. B., kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis po apklausos paleistas. Abu asmenys buvo neblaivūs.

Sugyventinis smurtavo
Liepos 27 dieną gautas Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaimo gyventojos A. S. (gim. 1975 m.) pranešimas, kad apie 14 val. į namus grįžęs neblaivus (2,63 prom. alkoholio) sugyventinis S. V. (gim. 1985 m.) tarpusavio konflikto metu smurtavo. Vyriškis sulaikytas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.