Varžėsi jaunieji policijos rėmėjai

„Svarbiausia – ne laimėti, o dalyvauti“, – tokiais žodžiais Šakių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkė Ramunė Girdauskienė pasveikino Jaunimo kūrybos ir sporto centre Šakiuose susirinkusius Šakių ir Jurbarko jaunuosius policijos rėmėjus, kuriems vasario 1d. Šakių ir Jurbarko policijos komisariatų bendruomenės pareigūnai organizavo pirmąjį konkursą „Geriausias jaunasis policijos rėmėjas“.

Dvidešimt penki Šakių ir Jurbarko rajonų jaunieji policijos rėmėjai asmeninėse įskaitose rungėsi šaudymo, estafetės, atsispaudimų, plaukimo rungtyse, taip pat sprendė 30-ies klausimų žinių testą.
 
Šakių komandoje daugiausia buvo merginų, o Jurbarko komandoje – vaikinų iš Eržvilko gimnazijos.

Estafetėje dalyviai išbandė neperšaunamos policijos liemenės svorį, ekipuotę, teko tam tikrą atstumą tempti 50–80 kg sveriančius manekenus. Ne ką mažiau jėgų jaunuoliai atidavė dvi minutes darydami atsispaudimus ir plaukdami baseine 25 m atstumą.

Kai kam kietas riešutėlis buvo žinių patikrinimo testas, kuriame buvo klausimų iš Administracinių nusižengimų kodekso, Lietuvos policijos rėmėjų įstatymo, Kelių eismo taisyklių bei Lietuvos policijos istorijos.

Geriausiais Šakių rajono jaunaisiais policijos rėmėjais buvo išrinkti Edvinas Banaitis, Lekėčių mokyklos-daugiafunkcio centro moksleivis, ir Ieva Sakalauskaitė, Šakių „Žiburio“ gimnazijos moksleivė.

Konkurso nugalėtojams buvo įteiktos bendruomenės pareigūnų įsteigtos taurės, prizai ir UAB „Rigveda“ specialūs prizai.

Renginio dalyviai čia pat sutarė, jog jau kovo pradžioje organizuos šių komandų draugystės susitikimą Eržvilke, o kitais metais būtinai vėl dalyvaus geriausio jaunojo policijos rėmėjo konkurse.

Organizatoriai dėkoja Šakių rajono savivaldybės Jaunimo kūrybos ir sporto centro vadovybei už suteiktas patalpas, Šakių jaunimo atviro centro darbuotojoms už pagalbą vedant renginį ir UAB „Rigveda“ Jurbarko skyriui už įsteigtus prizus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.