Kontrabandos slėptuvės – ir pianine, ir diskiniame pjūkle

Šakių policijos komisariato pareigūnai tiek užbaigė 2018 metus, tiek pradėjo 2019 m. suduodami smūgį kontrabandinių cigarečių platintojams – rastos netgi dvi stambios cigarečių platintojų slėptuvės.

Pasirodo, rajono pareigūnai metų pabaigoje pasižymėjo itin jautria muzikine klausa – tikrindami turimą informaciją, vieno gyventojo namuose pajuto, jog pianinas nesuderintas – skambesiui kažkas trukdo. Patikrinę suprato, kad trukdžiai – pianino viduje buvę 465 cigarečių pakeliai (nepažymėti LR nustatyta tvarka).
 
2019-uosius šakiečiai pradėjo dar įdomiau – pagal metų pradžią juos galima pavadinti stalių arba kreizo metais. Mat pareigūnai gyventojo ūkiniame pastate, diskiniame pjūkle įrengtoje slėptuvėje, rado ir paėmė 339 pakelius cigarečių, nepažymėtų nustatyta tvarka.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.