Susidūrė trys automobiliai

avarija bmw6
Nuotr. Autoįvykyje daugiausia apgadintas „BMW“ automobilis, į kurį trenkėsi sunkvežimis „MAN“.

Antradienį apie pietus remontuojamame krašto kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai ruože susidūrė trys automobiliai, per šį incidentą buvo apgadinti visi automobiliai, laimei, niekas nenukentėjo. Visi automobiliai važiavo Šakių link.
 
Birželio 18 d. 10:31 val. buvo gautas pranešimas, kad kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai susidūrė trys automobiliai: sunkvežimis „MAN“, „BMW“ ir „Hyundai“. Moteris, vairuojanti automobilį „Hyundai“, pasakojo, kad, privažiavus šviesoforą, jau mirksėjo šalia šviesa ir užsidegė geltona, todėl ji sustojo, paskui ją sustojo ir vyriškio vairuojamas „BMW“. Pirminiais duomenimis, ta pačia kryptimi važiavęs sunkvežimis „MAN“ nesilaikė saugaus greičio ir atstumo, nespėjo laiku sustoti ir trenkėsi į stovintį automobilį „BMW“, pastarasis į „Hyundai“. Sunkvežimio „MAN“ vairuotojaspasakojo, kad, pamatęs stovinčius automobilius, pradėjo stabdyti iš anksto, tai rodo apie 40 metrų stabdymo žymės, vairuotojas svarstė, galbūt sustabdyti nepavyko dėl įkaitusios asfalto dangos ar nesuveikusių sunkvežimio galinių ratų stabdžių.

Laimei, sužalotų asmenų nebuvo, tačiau apgadintos visos transporto priemonės, daugiausiai automobilis „BMW“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px