Širdį verianti šakietės dingimo atomazga – moteris rasta negyva Jurbarko rajone

Kraupi atomazga prieš porą savaičių dingusios šakietės Redos Bosaitienės byloje – antradienį ji rasta negyva netoli Smalininkų, miškuose. Pareigūnai dingusios moters ieškojo jau nuo birželio 11 d., kai ši birželio 9 d., palikusi namuose mobiliojo ryšio telefoną ir asmens dokumentus, išvažiavo iš namų Šakiuose ir dingo be žinios.
 
Policijos pareigūnai tyrimo metu nustatė, kad moteris automobiliu „Opel Vectra“ Jurbarke pervažiavo  tiltą per Nemuną ir pasuko Smalininkų link. Šakietę tuomet užfiksavo miesto vaizdo stebėjimo kameros.
Birželio 30 d. Smalininkuose (Jurbarko r.) pamiškėje vietos gyventojų buvo pastebėtas stovintis automobilis „Opel Vectra“, apie kurį jie pranešė pareigūnams. Paaiškėjo, kad tai tas pats automobilis, kuriuo išvažiavo paieškoma moteris. Pasitelkę pasieniečius su šunimis, pareigūnai pradėjo paiešką miško teritorijoje ir rado kūną miško masyve, maždaug už 500 m nuo automobilio. 1972 m. gimusios moters kūnas buvo irimo stadijoje.
Šiuo metu tiriama, ar tai tikrai dingusios šakietės kūnas, taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px