Kriminalai (2011-04-08)

Vogė
Balandžio 4 dieną Šakių seniūnijos Papartynų kaimo gyventojas Ž. E. policijai pranešė apie vagystę. Iš vieno jo sodyboje esančio nerakinto ūkinio pastato, nuo savadarbio suvirinimo aparato dingo apie 35 m elektros kabelio, iš kito taip pat nerakinto ūkinio pastato, dingo apie 50 m elektros kabelio, 4 l benzino, 3 l tepalo ir 3 kg vario metalo laužo.

Balandžio 3 dieną I. Z., atvažiavusi į dėdės J. B. sodybą, esančią Barzdų seniūnijos Gražiškių kaime, pastebėjo, kad iš kiemo pavogta 12 betoninių šulinio žiedų, metalinė arklinio vežimo priekinė dalis, įvairaus metalo laužo.

Balandžio 5 dieną,  apie 12.30 val., šakietė V. P., gyvenanti Kęstučio gatvėje, savo rakinamame garaže, esančiame garažų bendrijoje už gyvenamojo namo, rado išlaužtas dvi garažo sienos lentas ir pasigedo garaže stovėjusio nerakinto automobilio „VW Golf“ automagnetolos „Pioneer“.

Užspringo maistu
Balandžio 5 dieną, apie 18.30 val., savo namuose, esančiuose Kidulių seniūnijos Varčiulių kaime, ant grindų buvo rastas moters E. L., (gim. 1933 m.), lavonas. Įvykio vietos apžiūros metu ant  E. L. lavono smurto žymių neaptikta. Apklausos metu velionės dukra R. Ž. nurodė, kad E. L. užspringo maistu, o atvykusi greitosios medicinos pagalbos felčerė konstatavo E. L. mirtį. Moters lavonas išvežtas į MRU Teismo medicinos instituto Jurbarko skyrių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kas lemia žemą rajono poziciją švietimo srityje?

klausimelis 05 21Edvinas iš Šakių:

Manau, mokiniai yra per mažai motyvuoti mokytis. Aš, pavyzdžiui, baigiau aštuonias klases, buvo kitokie laikai, bet siekiau, stengiausi mokytis. Ir toliau mokiausi, baigiau technikumą. Sūnus baigė universitetą, anūkai dar maži. Kaimo vaikai mokosi ne prasčiau. Netgi labiau pasiekia aukštų pasiekimų. 

klausimelis 05 21 2

Ričardas iš Bliuviškių:

Manau, ir tėvai turėtų labiau rūpintis vaikų mokslais. Bet yra ir pačių mokinių be motyvacijos. Mačiau – stovi prie Darbo biržos du mokiniai, o ne pamokose. Savo laiku siekiau mokytis, nebuvo jokia kančia eiti į mokyklą. Baigiau devynias klases, vėliau įsidarbinau. Girdėjau – Griškabūdyje mokytojų trūksta. Netiesa, kad kaimo vaikai prasčiau mokosi, mūsų kaime vienoje šeimynoje augantys vaikai labai aukštų rezultatų yra pasiekę.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px