Kriminalai (2011-06-17)

Vogė
Birželio 13 dieną iš UAB „Šakių hidrotechnika“ priklausančio ekskavatoriaus „ETC 202A“, stovėjusio laukuose, Sudargo seniūnijos Rociškių kaime, buvo pavogti du sniegui kasti skirti kastuvai.

Birželio 11 dienos vakare P. S. pastebėjo, kad iš jam priklausančio automobilio „Audi 80“ kuro bako pavogta 40 litrų benzino. Automobilis buvo paliktas prie namų, esančių Kiduliuose, Nemuno gatvėje.

Balandžio 21 dieną pastebėta, kad įskeltas „Šakių rajono savivaldybės jaunimo kūrybos ir sporto centro” baseino lango stiklo paketas. Padaryta 2620,32 lt. turtinė žala.         

Birželio 14 dieną kidulietė Z. K. po išgertuvių pastebėjo, kad iš nerakinto sandėliuko, esančio sodybos kieme, Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Kubilėlių kaime, pavogtas jai priklausantis motoroleris „QINGQI QM 50T-10A“. Padaryta 1500 litų turtinė žala.

Birželio 14 dieną Kudirkos Naumiesčio gyventoja R. K., gyvenanti Tilto gatvėje, pastebėjo, kad iš nerakinto, jai priklausančio automobilio „Renault 19“,  stovėjusio daugiabučio namo kieme, pagrobta automagnetola „JVC KD-S71R“, akumuliatorius, vaistinėlė, keltuvas, ratų gaubtai.  Padaryta turtinė žala.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px