Rūkalius sukėlė gaisrą ir žuvo

gaisras5Praėjusį trečiadienį ugnis pasiglemžė dar vieno neatsargaus rūkaliaus gyvybę. Šiais metais tai jau ketvirtoji gaisre žuvusio žmogaus auka.

Nuotr. Gaisro metu išdegė medinio namo vidus, nudegė pastato stogas. Nelaimė pražudė namo šeimininką.


Gaisras Mokyklos gatvėje, Griškabūdžio miestelyje, kilo trečiadienio naktį, apie 3 val. Nuo neatsargaus namo savininko S. R., gimusio 1959 metais, rūkymo buvo užsidegęs lovos čiužinys. Jį kartu su namo savininku užliejo girtavęs S. R. ir kaimynas. Jie manė, kad čiužinį užgesino. Kadangi svilėsių kvapas buvo gana stiprus, kaimynas išėjo miegoti į ūkinį pastą, o šeimininką paliko name.

Spėjama, gaisras kilo nuo įsismilkusio, iki galo neužgesinto lovos čiužinio, kuris ir pražudė S. R.

Atvykus ugniagesiams, gyvenamasis namas degė atvira liepsna. Per gaisrą nudegė medinio, vieno aukšto gyvenamojo namo stogas, išdegė namo vidus. Užgesinus gaisrą, kambaryje ant grindų aptiktas stipriai apdegęs vyriškos lyties, kaip spėjama, namo savininko lavonas. Tiksliai mirties priežasčiai nustatyti S. R. lavonas išsiųstas į Kauno ekspertinį skyrių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px