Apžiūrėjo patalpas

Savivaldybės administracija, gavusi Kukarskės globos namų direktorės Astos Pranaitienės prašymą svarstyti galimybę įsigyti dalį privatiems asmenims priklausančių patalpų, besiribojančių su priklausančiomis globos namams, ketvirtadienį vyko jų apžiūrėti ir susitikti su savininkais.

Tiesa, pasak vicemero Dariaus Jakavičiaus, kol kas anksti kalbėti apie rezultatus, nes paaiškėjo, kad parduoti ar neparduoti patalpas galutinai neapsisprendę ir patys savininkai. Minėtos patalpos (seniau buvęs gydytojo kabinetas, priklausęs privačiam asmeniui, apie 100 kv. m) ribojasi su globos namų administraciniu pastatu bei skalbykla, tad praplėsti turimas patalpas globos namams būtų išties naudinga.
 
Anot vicemero, tas pačias patalpas buvo bandyta nupirkti ir anksčiau, bet savininkui netiko turto vertintojų įkainavimas ir derybos nurūko. Kaip bus šįkart, neaišku, tačiau jei savininkai apsispręstų patalpas parduoti, savivaldybė šią galimybę svarstytų. Akivaizdu, pasak D. Jakavičiaus, kad reikėtų ne tik už patalpas sumokėti, bet ir pinigų jų remontui, nes nusipirkus jomis iš karto tikrai nebūtų galima naudotis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.